În ziua în care știrea divorțului a explodat în presă, Ilinca Vandici (36 de ani) a venit și cu confirmarea oficială, pe rețelele sociale. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D) a confirmat că mariajul ei a ajuns la final și spune că singurul lucru care o mai leagă de Andrei Neacșu este copilul minunat pe care îl au împreună.

„Viața fiecărui om este plina de urcușuri și coborâșuri, fericire si lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face si mai puternici pe drumul nostru

Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a scris Ilinca Vandici pe Facebook și pe Instagram.

ilinca-vandici-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ilinca Vandici, culisele divorțului

Știrea divorțului a fost anunțată de Cancan.ro, care a scris că soțul Ilincăi Vandici ar avea, deja, o nouă iubită. Publicația citată scrie că Andrei a părăsit, deja, vila din Tunari, în care locuia alături de părinți, soție și fiu. Omul de afaceri și-a achiziționat un apartament într-o zonă de lux a Capitalei și ar fi fost văzut, deja, în compania unei alte femei.

Problemele între ei au apărut în urmă cu un an, însă Ilinca și Andrei au făcut tot posibilul pentru a-și salva mariajul. Vacanța petrecută în Mexic, în decembrie anul trecut, a fost ca un test pentru căsnicia lor, dar se pare că nu l-au trecut.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au cunoscut în 2016, iar câteva luni mai târziu s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au participat câteva sute de persoane. În 2017 s-a născut fiul lor, Zian.

Acum un an, Ilinca Vandici spunea că i-ar ierta orice soțului ei

Fix în urmă cu un an, Ilinca Vandici făcea valuri cu declarațiile sale din emisiunea lui Denise Rifai, unde a spus cu subiect și predicat că i-ar ierta absolut orice soțului ei. A dat de înțeles că ar trece fără probleme inclusiv peste infidelități, ceea ce a născut sute, chiar mii de comentarii.

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?! Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro”, spunea Vandici.

Ulterior și-a mai nuanțat discursul și a peste ce nu ar putea trece, în căsnicie. Invitată la emisiunea Oanei Radu, „Detectorul de minciuni”, Ilinca a răspuns celor mai delicate întrebări despre familie și soțul ei, Andrei Neacșu.

„Violența, asta m-ar face să pun capăt. Nu accept așa ceva niciodată. Nu cred că este bine să stai într-o relație toxică de tipul asta. Și dacă aș simți că nu mai sunt respectată, dar asta înseamnă multe, multe lucruri”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Ilinca Vandici atunci când a fost întrebată care sunt motivele pentru care ar pune punct mariajului.

Citește și: Ilinca Vandici, coșmar în Mexic: „E groaznic. Nu credeam că o să avem Sărbători așa urâte. Am merge oriunde, numai să nu mai stăm aici”

Citește și: După ce a șocat o țară, spunând că soțului ei i-ar ierta absolut orice, Ilinca Vandici își nuanțează discursul. De fapt există ceva peste care nu ar trece