Iar judecând după fotografiile postate de vedeta de la ”Bravo, ai stil!”, cei trei se distrează de minune. Vedeta instantaneelor e, bineînțeles, Ilinca, cea care și-a sărbătorit ieri și ziua de nume.

La cei 34 de ani ai săi, prezentatoarea TV arată de milioane și nici nu ascunde asta.

in-vacanta-in-Grecia-impreuna-cu-familiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

O prezență mai rară pe contul ei de Instagram e însă Zian, pe care-l protejează de ochii lumii. Zilele trecute, însă, vedeta a postat o fotografie cu blonduțul ei, care a smuls aproape 9.000 de aprecieri.

Zian are deja patru ani. De altfel, zilele acestea chiar va fi sărbătorit. ”Noi suntem la Marble Beach, în Thassos. Plaja este complet albă, sunt pietricele albe de marmură extrem de fine și într-adevăr arată spectaculos.

Zian este în cameră, doarme. I-am pregătit și îi pregătim o minipetrecere, am venit din România cu patru pungi de baloane, artificii, nebunii”, i-a destăinuit Ilinca Vandici lui Teo, care a sunat-o ieri, de ziua ei.

Referindu-se la Zian, iată ce scria pe un cont de socializare Ilinca în urmă cu doi ani: „Aș vrea să te pot ține așa toată viața, să te feresc de toate defectele lumii, să te ajut să privești mereu totul cu ochi de copil, să mă iei de mână și împreună să cucerim culmi de neatins! Zian. Momente. Fericire. Împlinire. Iubire. Totul meu”. Cu siguranță multe nu s-au schimbat de atunci.

Ilinca Vandici, în vârstă de 34 de ani, l-a adus pe lume pe Zian în vara anului 2017. Vedeta s-a căsătorit cu afaceristul Andrei Neacşu în 2017, după doi ani de relaţie. Cununia civilă a avut loc departe de ochii curioșilor, în Tunari, localitatea în care cuplul locuieşte.

Vezi și Ilinca Vandici, de urgență la spital. Ce a pățit vedeta

Citește și:

A anunțat că suferă de cancer în fază terminală și apoi a dispărut de pe rețelele de socializare. O colegă de trupă face dezvăluiri despre starea ei

Cine este noua iubită a lui Cătălin Tomată, fostul partener al Elenei Băsescu. Tânăra seamănă foarte bine cu Elena!