Fermecătoare și elegantă, Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, iar din această toamnă va fi pe micile ecrane în noua emisiune-concurs “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.

“Sunt foarte bucuroasă că fac parte din acest proiect alături de un juriu efervescent, profesionist și echilibrat, în același timp. Cred că va fi show-ul anului întrucât are toate ingredientele pentru a primi această nominalizare. Româncele au stil, știu să se îmbrace, prin urmare nu rămâne decât să ne și demonstreze acest lucru. În plus, spiritul competitiv al concurentelor va constitui sarea și piperul show-ului”, spune Ilinca Vandici.

De-a lungul timpului, Ilinca Vandici s-a afirmat pe micul ecran prezentând emisiuni de succes, construindu-și pas cu pas o carieră solidă în lumea televiziunii. “D-Paparazzi”, “O iubire de-o vară”, “Bulevard” sau “Magic taxi” sunt câteva dintre proiectele de televiziune care au consacrat-o.

Divertisment, atitudine și probe de stil pe podium

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format internațional de succes (format orginal: My Style Rocks). Concurentele vor evolua în fața unui juriu competent și a telespectatorilor, pentru a demonstra că au atitudinea și stilul necesare pentru a câștiga marele premiu de 100.000 de lei și o colaborare ce le poate aduce succesul în televiziune. Emisiunea îmbină divertismentul cu probele de stil şi conflictele inerente unei astfel de competiţii. Podiumul este pretextul pentru ca participantele să arate cât de bine se simt în pielea lor, să cucerească telespectatorii şi juriul.

Credit foto: Kanal D