Vedeta Kanal D a mărturisit că a trecut prin multe obstacole pentru a ajunge unde se află în prezent. E recunoscătoare, dar pregătită pentru și mai multă muncă.

„Niciodată nu am uitat de unde am plecat, ce am făcut, cine sunt cu adevărat. Sunt mândră de ce am realizat, dar sunt conștientă că pot să mă duc din nou la sapă sau pot să strălucesc în lumina reflectoarelor”, a mărturisit ea.

Ilinca Vandici a decis în urmă cu mai mulți ani să ia o pauză și să plece în Spania. S-a întors în țară, dar și în televiziune, realzizând între timp că acesta este locul ei.

„M-am întors aici, în familia Kanal D. Drumul meu cred că trebuia să fie altul dacă rămâneam în altă parte, la televiziunea respectivă, probabil continuam acolo. Așa a fost să fie, să iau o pauză, să-mi mai dau o șansă și uite că apoi m-am întors aici. Cum pui peștele în apă, așa m-am simțit și așa simt de fiecare dată.

Dumnezeu nu m-a lăsat niciodată. Îmi place să spun că am un înger păzitor care are grijă de mine, sunt binecuvântată, Dumnezeu a avut mereu o mână pe umărul meu. Îmi place să cred că după ce a plecat tata, e el acolo cel care are o mână pe umărul meu și care atunci când fac ceva bine îmi spune „bravo”, iar dacă sunt jos, mă ia și mă ridică”, a mărturisit vedeta.

Ce-i reproșează mamei ei: ”Sunt copilul care s-a ridicat singur”

Ilinca Vandici a vorbit și despre relația pe care o are cu mama ei. Inițial, cea care i-a dat viață i-a spus că lumea o ”va percepe ca pe o femeie ușuratică”, motivul fiind că a avut mai mulți iubiți de-a lungul timpului.

Recunoaște că are o relație interesantă cu mama ei, dar mărturisește că își iubește foarte mult mama.

„Mama mi-a zis că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică, pentru că am avut mai mulți iubiți și nu unul singur.

Suntem prietene sau nu, nu știu să-ți spun. Sunt supărată pe ea, dar în egală măsură o iubesc enorm. Sunt supărată pentru lucrurile pe care nu mi le-a dat, pentru aprecierile pe care nu mi le-a dat, pentru greșelile pe care le-a făcut față de mine. Diferența e că până acum ceva vreme mi se păreau de neimaginat, nu s-a diminuat dragostea, dar îmi permit să fiu și supărată. Ea nu le știe că nu i le-am spus.

Aș vrea să știe mama că sunt superbă din toate punctele de vedere, că sunt o femeie, un copil care merită toată dragostea și aprecierea ei, că sunt copilul care s-a ridicat singur, dar care avea nevoie de cineva acolo”, a mai spus Ilinca Vandici în cadrul interviului, reproșându-i voalat mamei sale destule.

Vezi și Ilinca Vandici, fotografii incendiare din vacanță! Ce mare a crescut Zian, băiatul ei!

Citește și:

Oana Roman, primele declarații despre împăcarea cu Marius Elisei: „Deocamdată totul este…”

Nicoleta Nucă, primele declarații despre căsătorie și despre copil: „O fetiță…”