Vedeta a postat mai multe fotografii cu ei doi, în ipostaze romantice, scriind alături: ”La mulți ani, iubitul meu, soțul meu, partenerul meu, prietenul meu!!! ❤️❤️❤️🎉🎉🎉 Îți mulțumesc pentru tot ce îmi oferi in fiecare zi și îți promit sa scriem împreuna cea mai frumoasa poveste! ❤️❤️ Te iubesc! ❤️❤️❤️ ”.

duminica-a-fost-ziua-lui-AndreiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Aproape 35.000 de oameni s-au alăturat urărilor de bine, celebrându-le dragostea. Din iubirea lor a rezultat și un copil, născut în 2017, chiar dacă nu a fost una la prima vedere, cel puțin nu din partea omului de televiziune.

”Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa”, declarat la un moment dat Ilinca Vandici pentru OK!.

”Nu-l cunoşteam, nu ştiam nimic despre el. Mi-a plăcut la prima vedere, nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, e nevoie de ceva mai mult ca să iubeşti. Am ieşit de câteva ori cu grupul de prieteni din care făceam parte, ulterior am ieşit doar noi doi ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul”, a completat ea.

”Da, e adevărat că totul s-a întâmplat foarte repede. Cumva m-a luat şi m-a vrăjit. M-a băgat în povestea lui fără să-mi dau seama ce se întâmplă, hop, ne-am mutat împreună, a venit copilul, ne-am căsătorit şi abia după aceea ne-am dat seama cât de repede s-a petrecut totul. Dar nu a fost nimic forţat, totul a fost foarte natural.

Am ajuns la concluzia că nu e musai să stai ani de zile lângă un om, ci e important să întâlneşti omul potrivit la momentul potrivit”, e de părere Ilinca Vandici.

Vezi și Cum arată în costum de baie Ilinca Vandici, la 34 de ani. Imagini din paradisul numit Zanzibar

Citește și:

Singurul lucru pe care Deea Maxer nu i l-ar ierta soțului ei, Dinu Maxer

Cătălin Măruță, confirmat pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale prezentatorului