Din fericire, vedeta se simte bine acum, a transmis chiar ea. Însă sperietura a fost mare, după ce Ilinca a postat o înregistrare pe Instagram, de la spital, cu perfuzia în braț.

Prezentatoarea a declarat că nu a fost nevoie să rămână peste noapte la spital. Ea a mărturisit că a avut parte de o criză la stomac, pentru care acum face investigații.

”Sunt bine, mulțumesc foarte mult! Am o criză de stomac, încă nu știu de la ce este. Medicii îmi fac investigații. N-am descoperit încă ce este, iar acum sunt acasă”, a declarat Ilinca Vandici în exclusivitate pentru redactia.ro, informează Cancan.

Urmează să împlinească 35 de ani

Ilinca Vandici va împlini 35 de ani pe 17 iunie. Prezentatoarea a declarat că nu își dorește o mare petrecere, ci ceva intim, alături de familie și cei mai buni prieteni. De asemenea, în ceea ce privește cadoul, Ilinca știe exact ce vrea, iar cadoul ei costă nici mai mult, nici mai puțin de 100.000 de euro.

”O mașină nouă. Mai mare. Uite, crește copilul, când plecăm în vacanțe trebuie să avem un portbagaj mai mare, ca să avem loc de bagaje, și atunci o mașină mai mare ar fi super potrivită. Eu să am mașina mai mare, cumpărată bineînțeles de Andrei. El știe deja.

Lăsând gluma la o parte, eu am fost mereu super independentă financiar, sunt o fire super muncitoare, am tot ce am nevoie pentru mine și pentru copilul meu, în urma muncii pe care o depun, însă sunt anumite, hai să le numim aspecte, în care un bărbat trebuie să-și arate masculinitatea. Unul dintre ele fiind acesta.

Asta am învățat de-a lungul timpului, că un bărbat trebuie lăsat să facă aceste cadouri soției lui. Așa simte că a pus umărul la treabă și a avut impact asupra fericirii ei. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce am nevoie, el nu se mai simte bărbat”, povestea amuzată Ilinca Vandici pentru EVZ.

Vezi și Actorul Valentin Uritescu și-a petrecut ziua de naștere (80 de ani) la spital. E internat de aproape 3 săptămâni

Citește și:

Alexandra Stan a primit cel mai neașteptat și emoționant cadou de ziua ei: ”Ea este a mea și eu sunt deja a ei! Te iubesc, iubito Mia!”

Cum e viața de proaspătă mămică a Angelei Rusu, la 47 de ani. De ce a ales să nu o alăpteze pe fetița ei