Ilinca Vandici (36 de ani), soțul ei, Andrei Neacșu, și fiul lor, Zian, se roagă de câteva zile să scape de ploile torențiale din Mexic, care le-au stricat vacanța și-așa costisitoare. O astfel de escapadă, cu o cazare all inclusive de 7 zile, la un resort de cinci stele, pentru doi adulți și un copil, costă cel puțin 5000 de euro. Băiețelul de 5 ani s-a plictisit îngrozitor, fără să poată să se bucure de plajă și de bălăceală, iar părinții fac tot posibilul să salveze, cumva, vacanța pentru care au zburat 15 ore, cu escală.

Deși sezonul ploios din Mexic ar fi din mai, până în septembrie, iată că Ilinca Vandici și ai ei au avut parte de un ghinion teribil. În exotica țară din America de Nord plouă neîncetat de câteva zile, spre disperarea turiștilor care nu știu cum să-și mai umple timpul.

Ilinca Vandici, vacanță de coșmar, în Mexic

„Primele poze după 3 zile de stat în cameră… Încă plouă…Realitatea e că am stat în costum de baie doar 5 minute, după care am pus repede prosoapele pe noi cât să ne bucurăm puțin, măcar de peisaj (care e superb) și de aerosoli, că de vreme bună nu avem șanse…încă! Nu am știut că în Mexic, în această perioadă, sunt mai multe șanse de ploaie decât de vreme bună! Peste tot pe unde am căutat și întrebat recenziile erau foarte bune…
Noi ca noi, că suntem adulți, trecem peste dezamăgiri mai ușor, dar copilul… Îl roagă în fiecare zi pe Dumnezeu să ne dea soare ca să poată sta la plajă… Și adevărul e că e tare dificil să-i consumi energia când nu ai ce face efectiv…
Deci, până acum, din păcate, nu am vești bune, dar sper totuși ca după atâta drum și atâta nevoie de această vacanță, într-un final va ieși soarele!”, a scris vedeta Kanal D pe Instagram, în dreptul unor imagini cu ea în costum de baie, încercând să se aleagă măcar cu o ședință foto dacă nu și cu un bronz.

ilinca-vandici-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ilinca a povestit mai multe pe Instastory, dar a vorbit și cu fanii ei, care i-au lăsat comentarii cu tot felul de sugestii. „Veniți în Dominicană, e timp perfect……mai sunt 3 zile de vacanță și nu vreau acasă”, i-a scris o fană. „Sincer, am merge oriunde, numai să nu mai stăm aici”.

Ilinca Vandici: „Am stat ieri efectiv toată ziua în cameră. Am dormit și am mâncat”

„Am ajuns în Mexic dar, dacă îmi spunea cineva că după un zbor de 15 ore o să ajung în Mexic, unde speram la soare, la vreme bună, la plajă… Plouă de două zile în Mexic, ceva ce n-a văzut Parisul. E groaznic de urât. Ieri a fost foarte frig, azi e mai bine. Peisajul e superb, hotelul e superb, doar că nu te poți bucura. Am stat ieri efectiv toată ziua în cameră. Am dormit și am mâncat. Nu vă mai zic. Copilul mai avea putin și spărgea un geam ceva. Fiind și ziua de Crăciun, evident că totul era închis. Nu aveam unde să ieșim să vizităm. Azi o să ieșim din hotel și o să încercăm să ne dăm cu ATV-urile și așteptăm ziua de mâine când se anunță soare. N-am crezut că o să avem așa sărbători urâte. Nu am văzut raze de soare de când am venit. Aia e”.

„Surpriză, nu ne-am mai dat nici cu ATV-urile. De ce? Pentru că a început să plouă torențial! Daaar, în ciuda ploii, am venit la plajă. Nu e foarte caldă apa, nu e foarte cald afară, dar am decis să ne bucurăm”.

Citește și: Cum a arătat Crăciunul în casele vedetelor. 30 de imagini cu familiile VIP, în jurul bradului

Citește și: Imagini din casa Danei Budeanu. Lux și eleganță la masa de Crăciun și un brad feeric