Ilinca Vandici a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini care au încins imaginația bărbaților. Vedeta se afla în trafic și și-a omorât timpul făcându-și câteva selfie-uri.

Ilinca Vandici, apariție de infarct!

„Preocupări atunci când stai în trafic… Mai răspunzi la un email, mai dai o notă vocală, mai vorbești la telefon (cu căști) șiiiiiii…neapărat faci câteva poze, mai ales dacă prinzi și o lumină bună… Voi ce faceți când stați în trafic?”, a scris ea. }n imagini se vede operația estetică la nivelul sânilor, la care Ilinca a apelat în 2018 și pentru care a plătit 5.500 de euro. Aceasta este singura intervenție estetică chirurgicală, căci proceduri nonivazive sunt mai multe în palmaresul Ilincăi.

ilinca vandici, mesaj emotionant pentru sotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Da, e singura operație estetică pe care o am (n.r. operația de mărire a bustului). Am simțit nevoia după ce am născut de o îmbunătățire. Și mi-am luat inima în dinți și am făcut asta. Nu m-a durut absolut deloc. Dar operațiile acestea nu aș vrea să cred că sunt indispensabile. Ci că sunt un moft, că sunt la modă, și a treia categorie, în care sunt și eu, femeile care vor să facă asta pentru ele, pentru a se simți mai bine în pielea lor. Deci am operația de implant mamar și botoxul din frunte și acidul hialuronic din buze”, a dezvăluit, pe vremuri, Ilinca Vandici pe rețelele sociale, într-un dialog cu fanii ei virtuali. Ulterior, vedeta de la Kanal D și-a făcut și un implant de sprâncene, de care este foarte mulțumită.

Citește și: După ce a șocat o țară, spunând că soțului ei i-ar ierta absolut orice, Ilinca Vandici își nuanțează discursul. De fapt există ceva peste care nu ar trece

Citește și: Ilinca Vandici, destăinuri din viața personală: ”Sunt conștientă că pot să mă duc din nou la sapă… Mama mi-a spus că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică”