Cei doi s-au despărțit în 2011, după doi ani de relație, timp în care prezentatoarea de la Kanal D a așteptat cu sufletul la gură să fie cerută de soție. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, iar relația lor s-a destrămat.

Ilinca Vandici l-a acuzat în repetate rânduri pe Ciprian Marica că a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu, însă abia acum a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la despărțirea de fostul fotbalist. Prezentatoarea TV spera ca Marica să fie tatăl copiilor ei, dar acesta nu avea astfel de gânduri.

Într-un interviu acordat Kanal D, Ilinca Vandici a povestit cum au stat lucrurile, de fapt, între ea și Ciprian Marica: “În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al eu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii!

Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii”.

Căsătorită și fericită

La doi ani după ce a pus punct relației cu Ciprian Marica, Ilinca Vandici avea să-l întâlnească pe actualul soț, afaceristul Andrei Neacșu. Ilinca și soțul ei au împreună un băiat de patru ani, Zian.

„Andrei mă vâna de doi ani. Mă și sunase înainte, dar eu nu l-am băgat în seamă”, povestește ea.

”Ne-am întâlnit exact când a trebuit să ne întâlnim. A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări. El mi-a spus din prima: vei fi nevasta mea și vei fi mama copiilor mei. După doar patru luni am rămas însărcinată, iar după alte două luni m-a cerut de soție,” a spus Ilinca Vandici despre începuturile poveștii de dragoste cu actualul soț, poveste pe care o trăiește și acum.

Vezi și Ilinca Vandici, destăinuri din viața personală: ”Sunt conștientă că pot să mă duc din nou la sapă… Mama mi-a spus că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică”

Citește și:

Carmen Șerban, despre plecarea peste hotare: ”Am primit drept de ședere permanent în Anglia”. Totuși, planurile i s-au stricat

„Nu ți se pare că ești cam copil pentru lucrurile pe care le faci?”, a fost întrebată Cleopatra Stratan. Răspunsul artistei