Ilinca Vandici mai crede în dragoste, chiar dacă a suferit enorm după despărțirea de fostul soț, Andrei Neacșu. Cei doi au împreună un copil și aveau până de recent o căsnicie ce părea perfectă. Cu toate acestea, se pare că sentimentele bărbatului pentru frumoasa prezentatoare s-au consumat, astfel încât cei doi au decis să pună capăt mariajului.

Acum, la câteva săptămâni de la despărțire, privind spre viitor, vedeta vorbește despre calitățile pe care ar trebui să le aibă viitorul partener. Așadar, există o listă lungă de criterii, semn că Ilinca este destul de selectivă în plan amoros.

“Ar trebui să fie un bărbat matur, evoluat spiritual. Ar trebui să fie un bărbat care are copilul interior vindecat, ar trebui să fie un bărbat aflat într-o continuă dezvoltare, informare și creștere. Ar trebui să fie un om pe care să îl admir, de la care să am lucruri de învățat, care să mă susțină în tot ceea ce înseamnă cariera, care să mă înțeleagă, care să mă iubească necondiționat. Și lista poate continua!”, a spus Ilinca Vandici, conform ego.

are-37-de-ani-si-stie-ce-vreaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Caută la partenerul de lângă ea propriile calități

Chiar dacă lista întocmită de Ilinca Vandici pare greu de îndeplinit, vedeta spune că este una realistă, întrucât își dorește ca viitorul partener să aibă aceleași principii de viața ca ea.

“Da, dar nu imposibil! Nu cred că imposibil! În toate lucrurile pe care mi le doresc de la oamenii care sunt lângă mine, nu neapărat de la un bărbat, mă regăsesc eu! Am pornit, cumva, de la mine pentru criteriile acestea pe care le am pentru ei. M-am uitat la mine, m-am gândit la mine, am pus pe listă cum sunt eu. Am zis: “OK, înseamnă că și oamenii din jurul meu ar trebui să fie pe aceeași frecvență și vibrație cu mine!” Atunci, de asta și am atât de multe cerințe”, a continuat ea.

Ambalajul este foarte important!”

Totuși, chiar dacă latura spirituală este cea mai importantă, Ilinca Vandici admite că e important și aspectul fizic. Vedeta este extrem de sinceră și recunoaște că prima dată admiră la un bărbat frumusețea exterioară, iar abia mai apoi sufletul.

Așadar, viitorul iubit al Ilincăi Vandici trebuie să aibă un pachet complet de calități pentru a ajunge la inima frumoasei prezentatoare.

“Din punctul meu de vedere, OK, ambalajul este foarte important! La prima vedere te îndrăgostești de un om pentru că îl vezi cum arată. Nu putem să zicem: “Te-am văzut, îmi place sufletul tău, m-am îndrăgostit de tine!”. Te-am văzut, îmi place! Doar că ambalajul poate să fie îmbunătățit și înfrumusețat.”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu țin legătura, după divorț, de dragul copilului

Chiar dacă despărțirea nu a fost deloc ușoară și doar ea știe cum reușește să-și mențină zâmbetul pe buze în aparițiile publice, Ilinca Vandici a dezvăluit că ține legătura cu fostul soț și asta de dragul copilului pe care îl au împreună.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au hotărât să meargă pe drumuri separate în urmă cu câteva luni. Divorțul celor doi a venit ca un șoc pentru toți fanii și apropiații vedetei, care știau că aceștia au căsnicia ideală. De foarte multe ori, în diferite interviuri, Ilinca avea doar cuvine de laudă la adresa partenerului de viață, pe care nu-l împovăra niciodată cu treburi casnice sau cu chestiuni ce privesc creșterea copilului.

Așadar, chiar dacă vedeta părea că îi oferă soțului ei toată libertatea de care are nevoie un bărbat, în cele din urmă, acesta ar fi fost infidel, lucru care ar fi provocat divorțul.

Despărțirea a venit, dar protagoniștii trebuie să țină legătura de dragul copilului lor, în vârstă de 6 ani. Copilul nu trebuie să simtă lipsa niciunuia dintre părinți.

Așadar, chiar dacă bărbatul a părăsit de ceva vreme locuința conjugală, cei doi se pare că se întâlnesc extrem de des, astfel încât copilul să crească cât mai armonios și fericit. Chiar dacă în foarte multe cupluri există extrem de multe neînțelegeri după divorț, în privința creșterii copiilor, Ilinca Vandici spune că, în cazul lor, scopul comun este același: acela de a-i crea lui Zian o viață cât mai fericită, mai spune vedeta.

Vezi și Ilinca Vandici, noi declarații despre divorțul de Andrei Neacșu: „Este o perioadă grea”

Citește și:

Maria Ciobanu a împlinit 86 de ani! Imagini de la ziua artistei, sărbătorită în SUA (Video)

Doi ani de la moartea lui Ion Caramitru: 57 de ani de carieră și 45 de căsnicie cu distinsa actriță Micaela Caracaș