La doar șase luni de la cununia civilă, Ioana Simion s-ar fi mutat din vila în care a stat alături de fostul tenismen, din cartierul Primăverii, într-un apartament închiriat, în Pipera, potrivit Antena Stars. Motivul mutării ar fi fost faptul că au decis să îşi reevalueze sentimentele pe care şi le poartă şi pentru a vedea dacă mai are rost să continue relaţia.

Conform declaraţiilor pe care le-a oferit Ioana Simion, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars, motivul anulării ceremoniei religioase din luna august, a fost acela că nu s-au gândit bine la detaliile organizatorice şi trebuiau să îşi planifice timpul mai bine de atât. De asemenea, ea a declarat că este o persoană foarte discretă și nu vrea să se afle în presă când va avea loc marele evneiment, precizând că soțul ei s-a cam grăbit cu dezvăluirile.

„A fost o vară foarte aglomerată, legată și de botezul nepoțelei mele. Cred că Ilie s-a cam grăbit un pic atunci când a spus că va avea loc în luna august. Eu am venit și am schimbat un pic planurile pentru că nu vreau să știe nimeni când va avea loc. Sunt un om intim, îmi place să mă bucur de intimitate și dacă probabil va avea loc voi știi doar eu și cu el și apropiații. Eu am încercat să fiu discretă, viața mea mă privește doar pe mine”, a declarat  la acel moment Ioana Simion pentru Antena Stars.

„Eu m-am grăbit puțin la început, că toată lumea mă întreba. Nu e asta o problemă.”, spunea și Ilie Năstase.

 

Ioana Simion a fost contactată de reporterii Antena Stars şi a confirmat mutarea. Ea şi Ilie Năstase sunt căsătoriţi şi formează un cuplu în continuare, doar că ea a decis să se mute din casa în care locuiau împreună. Cei doi s-au căsătorit civil în luna aprilie, anul acesta.

Citește și: