În ediția miecuri seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, celebrul tenismen, tată a cinci copii, a declarat că își dorește să devină din nou părinte și că și-ar dori o fetiță. ”Acum ne dorim să facem o fetiţă, este ideea Ioanei, care să devină o altă Simona… dar asta nu-ţi garantează nimeni”, a declarat el, făcând referire la Simona Halep.

”Nu am vrut să-mi forţez copiii mei să facă ceea am făcut eu. Dar, dacă vreunul dintre ei ar fi dorit să joace tenis, sigur că i-aş fi ajutat”, a mai spus el.

”Sigur, dacă vom avea o fetiţă, o vom putea îndruma să joace tenis, îi vom oferi toată susţinerea noastră dar, dacă va avea stofă de jucătoare, o să ajungă campioană oricum”, a declarat Ilie Năstase.

Ce spune Ilie Năstase despre căsnicia cu Brigitte

Fostul sportiv a vorbit și despre căsnicia cu fosta sa soție, Brigitte, ironizând-o pe aceasta și emisiunile în care apare.

„Brigitte Sfăt a profitat de pe urma relației cu mine. O văd și acum: femeia asta nu se schimbă. Domnișoarele astea au reality-show-uri acum. Cine sunt astea? Mai aprinzi televizorul și îi vezi.

Nu îi cunosc, un băiat mai tânăr Jador, «te ador, nu te ador, te adorm», Pastramă, Salam, parizer…

Nu înțeleg! Ce sunt emisiunile astea? Oamenii ce câștigă, ce învață dacă se uită? Chiar nu înțeleg. Certuri pe marginea patului, le cad banii prin apă, nu înțeleg nimic. Pentru mine nu a fost un lucru bun relația cu Brigitte”, a conchis Ilie Năstase, conform gsp.

Vezi și Soția lui Ilie Năstase a rupt tăcerea și a vorbit despre sarcină: „Da, eu o să…”

Citește și:

Andreea Bălan, prima apariție la TV după ieșirea din spital. Ce i-au spus medicii când au programat-o la operație. „Îmi făcusem testamentul”

După două nașteri, Deea Maxer a slăbit spectaculos: ”Nu țin dietă!”