Ioana Simion a fost cea care a făcut primele declaraţii despre împăcare în urmă cu câteva zile. Bruneta a explicat că îşi doreşte să repare lucrurile între ea şi soţul său pentru că şi-a dat seama că au nevoie unul de celălalt.

”Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută.

În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea.

Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”, a detaliat Ioana Simion pentru sursa mai sus-menționată.

Nu a fost simplu deloc să-mi conving soţia”

În ceea ce îl priveşte pe Ilie Năstase, fostul tenismen a explicat faptul că mereu a crezut că lucrurile se vor rezolva. Mai mult, acesta a dezvăluit că i-a demonstrat soţiei sale că se poate schimba.

”Am crezut mereu în căsnicia mea. Nu am şi nu am avut nicio problemă să lupt pentru ea, chiar şi atunci când alţii spuneau contrariul şi nu-mi acordau nicio şansă.

Nu a fost simplu deloc să-mi conving soţia că voi face ceea ce am convenit împreună. Am dovedit însă, în ultimele luni, că mă pot schimba, că pot să mă ţin de ceea ce am promis”, a declarat fostul mare sportiv.

Totodată, Ilie Năstase a mărturisit că a primit deja cel mai frumos cadou pentru aniversarea sa, care va fi în data de 19 iulie.

”Împăcarea este cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi la împlinirea vârstei de 75 de ani. Nici nu ştiţi cât mă bucur! Şi nu a fost vorba despre niciun şantaj sentimental. O puteţi întreba şi pe Ioana!”, a mărturisit el.

Vezi și Ioana l-a iertat pe Ilie Năstase! A renunțat definitiv la divorț. Cum motivează decizia

Citește și:

Ce mare s-a făcut băiatul Dianei Munteanu! David a împlinit 12 ani!

Fosta iubită a lui What’s Up face primele declaraţii despre despărţire! Ce s-a întâmplat între cei doi artişti. Încercau să facă un copil…