Fostul mare campion Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. Fostul jucător de tenis avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King.

Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.

Amalia Năstase a divoțat de Ilie Năstase în urmă cu zece ani. În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma.

Ilie Năstase, care în prezent se află într-o situație complicată cu actuala soție, Ioana Simion, a spus răspicat, pentru click.ro, că este foarte mândru de cele două fete pe care le are din mariajul cu Amalia Năstase.

fetele-lui-Ilie-Nastase-la-ziua-mamelor-lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Alessia pleacă la studii în Franța, Emma este pasionată de fotbal

Fiica cea mare este elevă în clasa a XII-a și se pregătește să-și continue studiile la Paris. Alessia va pleca în luna august în Franța, unde a primit o bursă la o universitate de renume.

“Cum să mă simt altfel, decât mândru de fetele mele! Alessia desenează de la vârsta 3-4 ani. Eu am făcut ce a vrut ea. Nu am îndrumat-o către tenis.

Când era mică, venea un profesor de două ori pe săptămână și făceau amândouă desen, însă celei mici nu-i plăcea. Ea e cu fotbalul acum, joacă în echipa școlii.

Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a declarat Ilie Năstase.

Emma, cealaltă fată pe care Ilie Năstase o are cu Amalia Năstase, este pasionată de fotbal. “Emma joacă foarte bine, am văzut-o pe teren, nu cred că își dorește să facă performanță.

La școala la care învață i s-au prezentat mai multe opțiuni, dar ea a vrut în special fotbal. Mi se pare că fata fostului fotbalist Adrian Ilie este profesoară acolo”, a mai spus Ilie Năstase.

Vezi și Amalia Năstase a oferit fanilor un adevărat spectacol de ziua ei! Cât de schimbată este silueta ei, la 45 de ani!

Citește și:

Gabriela Cristea i-a rupt turta fiicei sale Iris: ”Pentru mine a fost surprinzător ce a ales de pe taviță”

Dani Oțil o să fie tătic! Gabriela a publicat prima imagine cu burtica de gravidă.