Ilie Năstase locuia de aproape doi în complexul rezidențial de lux „Stejarii”, pe care îl deține miliardarul Ion Țiriac. În ultima vreme, însă, acesta acumulase datorii, nici chiria nemaiplătind-o. Asta, chiar dacă era vorba despre o chirie ”simbolică”, un preț special pentru el.

Conform unor surse ale celor de la Prosport, Ilie Năstase și-ar fi făcut deja bagajele și ar fi  evacuat locuința de lux. În vârstă de 76 de ani, „Nasty” s-ar fi mutat cu chirie într-un bloc situat în zona Grădinii Zoologice, la mai puțin de un kilometru distanță.

De ce a fost dat afară Ilie Năstase din apartamentul deținut de Ion Țiriac

Luna aceasta, contractul de închiriere pe care fostul mare sportiv îl semnase cu „Stejarii” ar fi expirat. Deși a cerut prelungirea acestuia, reprezentanții complexului n-au dat curs solicitării lui Ilie Năstase.

Motivul? Ei bine, jucătorul care scria istorie pentru România în circuitul ATP și în Cupa Davis e în urmă cu chiria. Ilie Năstase are mai multe luni neachitate, mai arată sursa citată.

Ilie Năstase, prima declarație după ce a fost evacuat din clădirea deținută de Ion Țiriac

Marele tenismen a confirmat faptul că a părăsit locuinţa din complexul controlat de Ion Ţiriac, dar administrat de facto de fiul acestuia, Ion Ion.

„A expirat contractul şi m-am mutat în alte blocuri!”, a precizat Ilie Năstase pentru Prosport, refuzând însă să comenteze decizia reprezentanților complexului „Stejarii”, care au hotărât să-l evacueze.

Vezi și Poză de colecție. Ion Țiriac s-a afișat public cu bruneta superbă despre care s-a spus că i-ar fi iubită

Citește și:

Ruby, de urgență la spital: „Am zis să-mi injectez o substanță”. A vrut să fie mai bronzată și a fost internată cu fibrilații

Cele mai transparente și bizare ținute ale vedetelor. Au avut curaj să apară așa pe stradă sau pe covorul roșu