Bruneta a dat declarații la ieșire, mărturisind că decizia de a divorța în fața instanței și nu la notar a fost decizia fostului tenismen.

„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. (…)

Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți (n.r. apartamentele achiziționate cu banii ei), probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță.

Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Mai presus de toate, pentru mine este foarte importantă liniștea sufletească. Eu am gândit-o vreo 2 luni și pentru că sunt o femeie calculată, mereu voi încerca să iau o decizie corectă și foarte bine gândită. Nu voi da înapoi. Niciodată”, a declarat ulterior Ioana Simion pentru Antena Stars.

Totodată, Ioana Simion a ținut să le transmită și un mesaj tuturor femeilor care sunt agresate în mariaj și care nu au curaj să divorțeze de partenerii de viață: „Le va fi mai greu la început, după care viața va intra pe un făgaș normal. O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană. E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine.

Eu cred că el știe de la prima oră și bănuiesc că știe. M-a sunat și mi-a spus că își dorește să discutăm și toate discuțiile au dus spre mai rău. Voi încerca să stau cât mai departe și să pun în aplicare ce îmi doresc.”, a spus Ioana Simion pentru Antena Stars.

Cât despre Ilie Năstase, acesta a făcut niște declarații surprinzătoare. „Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren”, a declarat Năstase pentru Click.ro, întrebat fiind despre divorț.

Ilie și Ioana Năstase s-au cununat civil pe data de 25 aprilie 2019, iar în vara anului trecut s-au căsătorit religios. Ieri, Ioana Simion a depus actele pentru divorț la tribunal.

„Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate.

În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a declarat Ioana Simion pentru sursa citată.

Vezi și Povestea de dragoste a lui Ilie Năstase cu Ioana se termină. Soția tenismenului a depus actele de divorț la tribunal!

Citește și:

Surpriza zilei! E însărcinată cu al treilea copil!

Ce soție frumoasă are Mihai Călin! Cei doi sunt împreună de 18 ani și au o poveste de dragoste superbă!