Într-o perioadă când se dă peste cap pentru a o face pe Ioana Simion, mult mai tânăra sa iubită, în vârstă de 46 de ani, să uite de ploaia de palme pe care i-a aplicat-o, în urma căreia aceasta a sunat în toiul nopții, la Poliție, Ilie Năstase recurge la orice fel de gesturi pentru a o împăca. Numai că Ioana se lasă greu împăcată, așa că Nastase a trecut la ”artileria grea”.

O scoate la masă în oraș, la cumpărături la mall, îi trimite florile ei preferate, asta când Ioana este în București. Când aceasta este plecată la Constanța, pentru că Ioana nu s-a mutat înapoi în casa soțului ei, Ilie recurge la declarații de dragoste.

Cea mai recentă a fost făcută chiar în weekend, când fostul tenisman n-a mai rezistat și i-a scris un o declarație de dragoste în subsolul unei poze, de pe Facebook. “Ești cea mai frumoasă și adevarată femeie din viața mea. Sunt un norocos!”, a scris Ilie Năstase pe Facebook-ul soției sale.

Ioana Simion declara recent pentru Click! că nu s-a împăcat cu Ilie. “Ieşim la mall, servim masa, nu trăim în junglă. Vorbim, discutăm, nu pot să spun că am trecut peste acel moment, ce va fi, va fi.

Îmi place să am sufletul liniştit. Suntem doi oameni maturi, mă gândesc ce am de făcut acum că viaţa e scurtă şi merită trăită frumos”, a spus Ioana pentru sursa citată.

Ilie Năstase, schimbat de când e cu Ioana. Ce spune despre fosta soție, Brigitte: ”Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta”

Dacă despre Ioana Simion se declară norocos că a întâlnit-o, nu același lucru a spus Ilie Năstase despre fosta lui soție, Brigitte Pastramă. Recent, Ilie Năstase a făcut declarații incredibile despre fosta lui soție, Brigitte, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Cu Brigitte, Ilie a avut 5 ani de mariaj și 8 de relație. “Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur! Brigitte este o persoană care își pierde controlul. Văd și acum, mă mai uit din când în când (la emisiunea cu Brigitte și Pastramă, de la Antena Stars n. red.). Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba”, a spus Ilie Năstase.

Tot în aceeași emisiune, Ilie Năstase a avut numai cuvinte de laudă despre actuala lui soție, Ioana Simion, declarând că este femeia care a adus liniștea în viața lui. “Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie”, a mai spus fostul tenisman.

Vezi și Surpriză în scandalul Ilie – Ioana Năstase! Anunțul făcut de Dan Capatos

Citește și:

A vrut să fie divă, dar iată ce a ieșit! Cristina Șișcanu, pusă la zid de fani: ”Zici că ești tanti cu porumbeii din Singur acasă!”

Despărțiti, dar împreună! Cum au fost surprinși Oana Roman și Marius Elisei, la ziua fiicei lor