Ioana Năstase a declarat, recent, că actele de divorț depuse la Tribunal sunt pe cale de a anunța separarea irevocabilă dintre ea și Ilie Năstase, însă acesta nu pare să aibă aceleași gânduri în ceea ce o privește pe frumoasa brunetă.

Ilie Năstase, declarație-șoc despre divorțul de Ioana Simion

Fostul tenismen a făcut o declarație cel puțin surprinzătoare, asta după ce, acum câteva zile, acesta i-ar fi cerut înapoi toate darurile primite în timpul căsniciei lor, fiind vorba despre bunuri în valoare totală de 500.000 de euro, o sumă deloc de neglijat.

„Este problema mea. Stați liniștiți că nu divorțez!”, a spus Ilie Năstase, pentru impact.ro.

Declarația făcută de fostul sportiv a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că acum două zile, Ioana vorbea despre separarea definitivă, dar și despre bunurile care îi vor rămâne ei după pronunțarea divorțului. Totuși, bruneta susține în continuare că dorește să rămână în relații bune cu Ilie Năstase, chiar și după ce o vor lua pe drumuri separate în viață.

„Ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună.

Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că darurile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne.

Sunt gata să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta”, a declarat Ioana pentru playsport.ro.

Vezi și Cu ce zestre a intrat Ioana Simion în căsnicia cu Ilie Năstase. L-a luat pe tenismen pentru bani? Partaj pe Bentley, genți și pantofi?

Citește și:

Mulți au scris că pe fetița prințului Harry o va chema Diana, dar adevărul e altul

Ce copii frumoși are Anca Bucur! Băiețelui este adorabil