Frumoasa artistă a fost invitată în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, unde a vorbit despre cum a petrecut sărbătorile, despre familie, dar și despre divorțul neașteptat dintre Ileana și Ion Țiriac Jr, recunoscând că este foarte îngrijorată.

„Cei mai emoționați au fost copiii Ilenei care au încercat să nu doarmă toată noaptea ca să-l vadă pe Moș Crăciun cum vine cu cadouri, dar bineînțeles au adormit. Și când au coborât dimineața s-au bucurat foarte mult, dar erau triști și întrebau dar pe unde a intrat, cum a intrat, arată-ne”, a povestit Anastasia.

Mai mult, Anastasia a vorbit și despre cum este relația dintre Ileana și Ion Ion Țiriac după ce au divorțat.

„Ei oficial au divorțat, dar au rămas în relații bune și astă mă bucur foarte mult. Ion este un tată foare bun și responsabil, se ocupă de copii și se înțelege foarte bine cu Ileana. Ce o să fie mai departe nu știu, totul este o surpriză în viață. Nu știi niciodată la ce să te aștepți. Pe mine mă bucură că ei sunt părinți buni, se ocupă de copii, se înțeleg între ei, celelalte le va rezolva Dumnezeu și ei între ei”, a mărturisit Anastasia.

Mai mult, artista a recunoscut că Ion Alexandru Țiriac a petrecut Crăciunul cu familia Ilenei și copiii lor.

„Pe orice părinte îl doare(n.r. divorțul copiilor), am fost îngrijorată, sunt îngrijorată, emoționată, dar mă bucur că Ion este un băiat foarte educat, responsabil și respectuos față de familia mea. Am fost toți împreună la masa de Crăciun”, a mărturisit Anastasia.

Anastasia a recunoscut că nepoții ei au crescut foarte mari. Alexandru, fiul cel mare al Ilenei și al lui Ion, va împlini 12 ani și Nicholas are 10 ani,  iar fetele lui Andrei, fiul ei, sunt mult mai mari. Beatric, nepoata cea mare,  va face 25 de ani anul acesta.

Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac formau un cuplu foarte mediatizat și admirat de mulți, însă după 17 ani de relație cei doi au divorțat în secret, departe de ochii lumii.

Citește și: