Fiica Anastasiei Lazariuc este o femeie fericită și este foarte discretă când vine vorba despre familia. Are doi băieți superbi, care pe zi ce trece se fac tot mai frumoși. Dacă până acum se ferea să facă publice imagini cu ei, vedeta a postat recent pe o rețea de socializare mai multe poze cu Alexandru(11 de ani) și Nicholas (10 ani).

Ileana LazariucSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Anastasia Lazariuc arată fabulos la 64 de ani. Artista a dezvăluit care este secretul cu care își menține silueta din tinerețe

Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009

Cei doi copii se pare că au moștenit trăsăturile frumoase de la părinți, însă seamănă mai mult cu tatăl lor. Băieții nu doar că sunt frumoși, dar sunt și foarte talentați. Ileana a publicat și un filmuleț în care unul dintre ei cântă la pian. „Ce băieți mari”, „O familie frumoasă, să îți trăiască băieții!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Mai mult, se pare că fiul cel mare a moștenit și pasiunea pentru tenis a bunicului său, Ion Țiriac senior, care i-a îndrumat pe nepoți să practice sport.

„Şi pe nepoţi i-a îndrumat către sport şi tot la Dinamo s-au antrenat mult timp. Nepotul cel mare este foarte talentat, îi place tenisul, însă părinţii vor să-l lase să-şi aleagă singur drumul. Au toate resursele ca să se dezvolte”, au declarat surse din anturajul bogătaşului, în urmă cu câțiva ani, pentur click.ro.

Alexandru s-a născut în martie 2008, la Paris,  iar Nicholas a venit pe lume doar un an mai târziu, în iunie 2009.

Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009, cei doi oficializându-şi relația după şapte ani de relație. La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, apoi s-au întors în București, iar recent au dezvăluit s-au despărțit în urmă cu doi ani. Ion Alexandru Țiriac deja i-ar fi refăcut viața lângă o cunoscută jucătoare de tenis.

Deși este mama a doi copii, fiica Anastasiei Lazariuc arată senzațional și susține că face sport cât de des poate pentru a-și menține silueta.

 

Citește și: