Ileana Lazariuc arată spectaculos la 39 de ani. Este mama a doi băieți, pe care îi are din căsnicia cu Ion Alexandru Țiriac, însă continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Drept dovadă este cea mai recentă imagine făcută publică.

Frumoasa brunetă apare în fotografia postată pe Instagram, îmbrăcată într-o rochie albă cu un imprimeu colorat. Imaginea i-a adus acesteia mii de aprecieri și numeroase comentarii din partea fanilor, dar și a prietenei ei, Lili Sandu, care a comentat imediat: ”Hopaaa”.

”Ești foarte frumoasă!”, ”Ileana, ești la fel de frumoasă ca acum 26 de ani!”, ”Superbă”, au mai comentat internauții.

Ileana pare neschimbată și chiar arată ca la 20 de ani. Mai mult, faptul că mariajul ei s-a sfârșit nu a dărâmat-o, ci din contră pare mai puternică ca oricând și radiază. Mai mult, ea are și propria afacere, cu haine second -hand de lux.

Relația dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac a durat la început câțiva ani, apoi s-au despărțit, iar fiul lui Ion Țiriac, în mod neașteptat, s-a căsătorit, în 2007, cu Maria Marinescu. Cei doi au divorțat după doar trei luni de mariaj, iar Țiriac jr. s-a întors la marea lui iubire, Ileana. Cei doi s-au căsătorit, într-un final, în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, dar, din păcate, în 2017, au divorțat, în mare secret.

ileana-lazariucSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

”Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, dezvăluia pentru Click!, atunci, o persoană din apropierea celebrului cuplu.

Citește și:

Denis Ștefan a aflat sexul bebelușului! Soția lui a dat vestea!

Abia au anunțat divorțul și deja au făcut și partajul. Rona Hartner: „A plecat cu tot ce vrut de la mine”. De fapt de ce s-au despărțit