Frumusețea  pare să fie cuvântul cheie în familia Anastasiei Lazariuc.  Nu doar fiica ei, Ileana, i-a moştenit trăsăturile superbe și fine, ci şi nepoatele ei, fetele băiatului ei,  Andrei.

Andrei Lazariuc s-a căsătorit la vârsta de 18 ani cu o rusoaică și, în prezent, locuiește cu întreaga familie la București, ei având împreună două fete, Beatrice și Anastasia (Nasti), care sunt de o frumusețe răpitoare.

Anastasia Lazariuc  arata fabulos la 63 de ani.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Beatrice  şi Anastasia par, mai degrabă, surorile Ilenei Lazariuc, semănând perfect cu ea. Mai mult, cele două au siluete de invidiat și sunt passionate ca și mătușa lor, de modă. În timp ce Anastasia, sora mai mica pozează, ca model pe rețelele de socializare și e pasionată de pictură și machiaj, Beatrice este designer și are deja propria colecție de haine, Beatrice Lazariuc.  Hainele ei sunt deja îmbrăcate de artiste celebre de la noi.

„Am un atelier de creație. Bunica mi-a cumpărat prima mașină de cusut. Ea m-a susținut întotdeauana, nu mi-a spus să fac asta sau asta sau muzică”, a mărturisit Beatrice într-un itnerviu la „Vorbește lumea”.

Recent, soţia lui Ţiriac Jr. s-a lăudat cu nepoata sa pe contul ei de Instagram, unde a publicat o imagine cu Anastasia, care s-a transformat într-o femeie superbă, mulți crezând că este fiica Ilenei.  Nasti pozează câteodată alături de sora ei și, oamenii cu greu reușesc să le deosebească,  , chiar dacă între ele este o diferență de șase ani.

Ileana Lazariuc, fiica artistei, are doi copii cu Ion Alexandru Ţiriac, fiul magnatului român Ion Ţiriac: Alexandru (10 ani ) şi Nicholas Noah (8 ani şi jumătate).

Citește și: