Pe 12 aprilie va împlini 40 de ani, dar Ileana Lazariuc arată chiar mai bine  ca la 20 de ani. Pentru ea timpul pare că stă în loc, iar pe zi ce trece parcă devine și mai frumoasă. Ileana și Alexandru Ion Ţiriac formau unul dintre cele mai mondene cupluri din showbiz, dar și-au spus Adio după 17 ani de relație.

Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac s-au despărțit în 2017

Cei doi s-au căsătorit pe 22 aprilie 2009 și și-au trăit povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Au locuit ani buni în Paris și în Monaco și și-au făcut o familie superbă. Ulterior, s-au întors în țară, iar în 2017 au divorțat în mare secret.

Ileana Lazariuc, pe vremea cand avea 20 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Ei au doi băieți frumoși care au moștenit de la ei  toate trăsăturile frumoase.  Ileana nu mai participă la evenimente mondene, dar poate fi admirată doar pe rețelele de socializare, unde postează destul de rar. Cele mai recente imagini au cucerit internetul pentru că Ileana uimește cu frumusețea ei. Vedeta nu a apelat la tatuaje, machiaj strident sau botox, precum alte vedete din showbiz, și arată minunat.

Frumoasa șatenă are cu cine să semene. Mama ei, Anastasia Lazariuc,  arată fabulos la 68 de ani.

Ileana Lazariuc mănâncă sănătos

„Cât de frumoasă!!! Fără gene, fără sprâncene tatuate, fără machiaj, fără filtru cu sclipici. Asta daaaa… frumusețe naturală. Tot respectul”, ”Doamneee !! Ești minunată”, „Ce frumoasă! Ce mamă minunată (în curând gata de aniversare!); ce om de excepție…vorba romanului: ” o comoară la casa omului”, „Ești și mai frumoasă”, „Ești superbă”, „Ești unică”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Ileana nu face eforturi mari pentru a-și menține silueta. Tot ce face este să mănânce sănătos și doar alimente bio. Potrivit libertatea.ro, ea îşi suplineşte dieta cu germeni de diverse seminţe pe care ea însăşi le cultivă acasă, în locuința sa de lux în care trăieşte alături de băieții ei. Şi astfel, consideră ea, îşi obţine energia, tinereţea şi sănătatea pe care le afişează celor din jur.

Citește și: