Superba vedetă a început să fie foarte activă pe conturile de socializare, iar cu ultima imagine făcută publică de aceasta a cucerit internetul. Ileana se află în vacanță, într-o destinație exotică, și a pus pe Instagram o imagine, în care apare într-o rochiță galbenă, ce-i pune perfect silueta în evidență, la intrarea într-o peșteră.

Imagine de colecție cu Ileana Lazariuc, la o lună după ce a anunțat că a divorțat. E mai sexy ca oricândSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Deși are 36 de ani, vedeta arată ca la 20 de ani, și pare să nu îmbătrânească. Frumoasa șatenă se pare că a moștenit genele bune ale mamei ei, Anastasia Lazariuc, care arată fabulos la 64 de ani.

Citește și: Ileana Lazariuc are o familie perfectă. Cei doi băieți ai vedetei sunt superbi

Ileana Lazariuc mănâncă sănătos

„Nu este permis să fii atât de frumoasă!”, „ Superbitate divină a eleganței și frumuseții feminine…zeiță a universului”,  „Îmbătranești vreodată. Uluitoare, ca de obicei” , „Ceea ce se cheama o adevarată femeie:  frumoasă, naturală și romantică, omama iubitoare și un suflet minunat”,  “românca noastră frumoasă”, “Detașat ești cea mai frumoasă femeie din România!!!”, “Femeia Perfectă”, “Pur și simplu ești superbă” și “De copilă ai fost superbă!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au lăsat pe Instagram.

Ileana nu face eforturi mari pentru a-și menține silueta. Aceasta nici măcar nu merge la sală, ci tot ce face este să mănânce sănătos și doar alimente bio. Potrivit libertatea.ro, ea îşi suplineşte dieta cu germeni de diverse seminţe pe care ea însăşi le cultivă acasă, în apartamentul de lux în care trăieşte alături de familia ei. Şi astfel, consideră ea, îşi obţine energia, tinereţea şi sănătatea pe care le afişează celor din jur.

Citește și: