Fosta artistă și actriță este foarte discretă când vine vorba despre familia. Ea a divorțat în mare secret de Ion Alexandru Țiriac, dar cei doi au păstrat o relație de prietenie de dragul copiilor lor.

Ei au doi băieți superbi, care pe zi ce trece se fac tot mai frumoși. Dacă până acum se ferea să facă publice imagini cu ei, vedeta a postat recent pe o rețea de socializare imagini adorabile cu băieții ei, dar cel care a atras atenția a fost mezinul Nicholas (12 ani). Și asta, pentru că micuțul îi seamănă perfect vedetei, de la care a moștenit chiar și ochii frumoși și albaștri.

Să fie împăcarea anului? Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc, gesturi tandre în public

Ileana Lazariuc a publicat o imagine rară alături de unul dintre băieți

Nicholas și Alexandru nu doar că sunt frumoși, dar sunt și foarte talentați. Fiul cel mare, care seamănă cu tatăl lui, a moștenit și pasiunea pentru tenis a bunicului său, Ion Țiriac senior, care i-a îndrumat pe nepoți să practice sport.

Ileana LazariucSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„Şi pe nepoţi i-a îndrumat către sport şi tot la Dinamo s-au antrenat mult timp. Nepotul cel mare este foarte talentat, îi place tenisul, însă părinţii vor să-l lase să-şi aleagă singur drumul. Au toate resursele ca să se dezvolte”, au declarat surse din anturajul milionarului, în urmă cu câțiva ani, pentur click.ro.

Ileana a publicat în urmă cu ceva timp și un filmuleț în care unul dintre ei cântă la pian. „Ce băieți mari”, „O familie frumoasă, să îți trăiască băieții!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Alexandru s-a născut în martie 2008, la Paris, iar Nicholas a venit pe lume doar un an mai târziu, în iunie 2009.

Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009, cei doi oficializându-şi relația după şapte ani de relație. La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, apoi s-au întors în București, iar în 2019, după 17 ani de relație, au dezvăluit că au divorțat în mare secret. Ion Alexandru Țiriac deja i-ar fi refăcut viața lângă o cunoscută jucătoare de tenis, Sorana Cârstea, iar cei doi se pregătesc chiar și de nuntă.

Citește și: