După divorțul de Alexandru Țiriac, frumoasa Ileana a preferat să se concentreze doar pe creșterea băieților și nu a mai fost văzută prea des în public, în timp ce fostul ei soț s-ar pregăti deja să meargă din nou în fața altarului. Acesta are o relați cu jucătoarea de tenis, Sorana Cârstea, iar în ultima vreme au apărut zvonuri că cei doi s-au logodit.

Cu toate acestea, Ileana a avut parte de o surpriză foarte frumoasă de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta a primit un buchet superb și uriaș de flori. Ea a făcut totul public pe rețelele de socializare unde a dezvăluit imediat și cine a fost „Valentinul ei”. Evident, ea a avut doi Velentini, nu unul, fiind vorba despre cei doi băieți ai ei, Alex și Nicholas. Frumoasa șatenă i-a tagg-uit pe cei doi băieți, alături de mesajul „Vă iubesc” și chiar a făcut publică o imagine cu fiul cel mare.

ileana e superbaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Imediat a reacționat și fostul ei soț, care a share-uit imaginea cu florile oferite de băieții lui, cu mesajul: „Ce copii bine intenționați avem”. Ulterior, acesta a șters de pe Insta story postarea.

Ileana radiază după divorț și se află într-o formă de zile mari. Pe 12 aprilie va împlini 41 de ani, dar vedeta arată chiar mai bine ca la 20 de ani. Pentru ea timpul pare că stă în loc, iar pe zi ce trece parcă devine și mai frumoasă.

Ileana și Alexandru Ion Ţiriac formau unul dintre cele mai mondene cupluri din showbiz, dar și-au spus Adio după 17 ani de relație.Cei doi s-au căsătorit pe 22 aprilie 2009 și și-au trăit povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Au locuit ani buni în Paris și în Monaco și și-au făcut o familie superbă.

Ulterior, s-au întors în țară, iar în 2017 au divorțat în mare secret.Ei au doi băieți frumoși care au moștenit de la ei toate trăsăturile frumoase. Ileana nu mai participă la evenimente mondene, dar poate fi admirată doar pe rețelele de socializare, unde postează destul de rar. Cele mai recente imagini au cucerit internetul pentru că Ileana uimește cu frumusețea ei. Vedeta nu a apelat la tatuaje, machiaj strident sau botox, precum alte vedete din showbiz, și arată minunat.