Ilan se confrunta cu o problemă de sănătate mai veche, care îl tot sâcâia în ultima vreme. Alina Laufer a dezvăluit, pentru Click!, în ce stare este soțul ei acum.

Primele declarații ale soției

Fostul politician Ilan Laufer a fost supus unei intervenții chirurgicale de amploare la brațul drept. Afaceristul a postat în mediul online o fotografie cu brațul drept în ghips, anunțându-și fanii că a trecut cu bine de intervenția chirugicală, una destul de complicată.

Ilan Laufer a avut o problemă mai veche la brațul drept, durerile s-au acutizat în ultima vreme, iar medicii au decis să-l opereze de urgență.

„Azi am suferit o intervenție chirurgicală la brațul drept, urmare a unei accidentări care nu s-a vindecat altfel, cu toate că am încercat tot ce se putea omenește posibil.

Acum sunt bine, urmează perioada de recuperare de care mă voi apuca curând.

Mulțumesc stafului medical care a fost excepțional, mi-au atenuat durerea și m-au ajutat să trec mai ușor peste acest moment dificil”, a anunțat Ilan Laufer, pe pagina lui de socializare, imediat ce a ieșit din operație.

„A avut un lipom la cot!”

Alina Laufer, soția afaceristului, care era acasă cu gemenii Davina și Nathaniel, a dat detalii privind starea de sănătate a soțului ei, aflat la această oră pe patul de spital.

„Nimic grav. A avut un lipom la cot, care-l deranja de câțiva ani! Slavă Domnului că nu a fost ceva nasol.

A fost mai complicat decât credeam, că i-a pus mâna în ghips pentru vreo 6 zile, dar e ok!”, a declarat Alina Laufer.

Ilan Laufer a fost ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat în perioada 29 iunie 2017 – 29 ianuarie 2018, în Guvernul Mihai Tudose. Laufer a ocupat și postul de consilier în cadrul Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism, în perioada 2013-2014.

Acesta este, în prezent, căsătorit cu Alina Laufer, fosta soție a cântărețului Jorge. Au împreună doi bebeluși superbi, pe gemenii Nathaniel și Davina, care au venit pe lume prematur pe 15 februarie 2021, după mulți ani de așteptări.

Vezi și