Însă în spatele acestei decizii, pe care nu a luat-o ușor, e tocmai recunoștința. “Oameni din întreaga lume vin în pelerinaj la Zidul Plângerii pentru a-i cere lui Dumnezeu să le îndeplinească dorinţele, prin acele celebre bileţele pe care le bagă printre cărămizile zidului.

Azi, pentru prima dată în viaţa mea, nu am venit să îi cer ceva lui Dumnezeu, am venit doar să îi mulţumesc. Atât pe bileţel, cât şi în inima mea scrie “îţi mulţumesc ţie, Dumnezeu, creatorul şi stăpânul acestei lumi că ni i-ai dăruit pe Nathaniel şi Davina”.

Vouă, dragi prieteni, vă transmit de la Ierusalim cele mai bune gânduri şi să fiţi binecuvântaţi”, a scris Ilan pe Instagram, postând și o fotografie cu el de la Zidul Plângerii.

Gemenii au personalități foarte diferite

În această perioadă, Alina se află acasă şi se ocupă de gemeni, pentru că nu a vrut să apeleze la o bonă.

„E cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea! Ilan e în Israel, m-a lasat singură cu Karina şi cu gemenii. Ne descurcăm onorabil şi fără bonă.

Eu nu pot să-mi las copiii cu altcineva, nici cu bunicii. Nimeni nu-i linişteşte ca mine. Noi le facem băiţă, noi stăm cu ei. Am fost cu cortul cu ei, cu rulota, la ţară. Ne-am dus pe malul râului cu ei. Ei, fiind alăptaţi de mine, nu mi-e frică, au imunitate.

Nathaniel e mai plângăcios. Davina e mai independentă, dar Nathaniel e lipit de mine, stă numai la mine în braţe. Davina râde non stop, şi Nathaniel e tot timpul încruntat.

Noaptea se trezesc pe la 3-4, mănâncă şi se culcă la loc. Sunt foarte cuminţei. Nu aş da experienţa asta pentru nimic în lume”’, declara Alina Laufer recent la Teo Show.

Vezi și Alina și Ilan Laufer nu-și vor boteza copiii. Ce a pățit băiețelul în spital?

Citește și:

Ioana Năstase face pași înapoi în divorțul de Ilie Năstase: ”Rămâne de văzut dacă mă prezint”. Ce s-a schimbat între cei doi

Haddaway, îndrăgostit lulea de o româncă! Artistul american adoră România!

Vezi şi lucruri pe care să nu le faci în Israel ca turist!