Sorin Bontea a împlinit  50 de ani pe 2 martie, însă nu-și arată deloc vârsta. Îndrăgitul bucătar este mereu vesel și plin de energie. Acesta poate fi urmărit în reality -showul Asia Express, unde face echipă cu Răzvan Fodor, iar cei doi au cucerit imediat publicul, devenind preferații publicului.

Deși a devenit celebru pentru talentul lui în bucătărie, Bontea recunoaște că soția lui e cu mult mai talentată, motiv pentru care îi și cedează locul în fața aragazului. Ea este cea care îl răsfață cu preparate culinare delicioase. „Soția mea gătește excelent, îmi plac toate preparatele ei. Chiar nu exagerez, le pregătește foarte bine. Acasă gătim des, să nu vă imaginați că mănânc numai chestii sofisticate în fiecare zi. Nu, îmi plac ciorbele foarte mult, peștele”, a povestit chef Sorin Bontea într-un interviu mai vechi pentru Pro Tv .

Sorin Bontea a împlinit astăzi 50 de ani. Cum arăta în tinerețeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Dacă în emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Bontea este foarte dur, în  viata personala cheful este un tip blând, după cum el însuși recunoaște.  Mai mult, el a povestit că și-a cucerit soția cu trandafiri roșii și cu mâncare chinezească.

„Suntem împreună din ‘89 și ne-am căsătorit în ‘94. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a mai spus Bontea.

Talentul culinar al soților Bontea a fost moștenit și de cei doi copii, de Iulian și de Miruna, mezina familiei, specialist în rețete dulci, mai ales pe bază de ciocolată, visul ei fiind să ajungă cofetar celebru. În plus, fiica lui, în vârstă de 18 ani, a apărut chiar și emisiunea „Chefi la cuțite”, unde a impresionat juriul cu lava cake.

„Iulian îmi cere și el rețele foarte des și mă ceartă când nu am timp să i le dau cu toți pașii pe care trebuie să îi urmeze. Și băiatului meu îi place să gătească, mai ales mâncare… și se pricepe!”, a declarat Bontea într-un interviu pentru Libertatea.

Așa cum era normal, colegii lui chef Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au profitat din plin și i-au făcut cele mai haioase urări.

„La mulți ani, @chef.sorinbontea. Când o fi să ai vreo supărare sau o zi mai proastă, mai aruncă un ochi pe poza asta și adu-ți aminte de nebuniile dinainte de 50 de ani! Prima jumătate de secol trăită să fie sub a doua jumătate ca trăiri, bucurii, sănătate și succes!” i-a scris Florin Dumitrescu.

„La multi ani frumosi Bontea!Cum e la… 38 ”, i -a scris și Scărlătescu.

Citește și: