Fostul agent 007 a fost considerat ani la rând unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume și un adevărat sex-simbol, însă de când a început pandemia și mai multe proiecte în care era implicat au fost amânate, Pierce nu a mai pus mare preț pe look-ul lui și s-a neglijat total.

Astfel, în doar câteva luni acesta s-a schimbat total și cu greu îl mai recunoști. A renunțat la vopseaua de păr și și-a lăsat părul alb, și-a lăsat barbă și mustață, a slăbit foarte mult și imaginea lui e departe de cea a unui star de la Hollywood, părând mai degrabă un bunicuț firav. Actorul va împlini luna viitoare 68 de ani și a fost surprins de paparazzi, în timpul unei partide de golf, în Hawaii, iar imaginile cu el i-au șoca pe fani.

EXCLUSIVE: Pierce Brosnan, 67 enjoys a round of golf in the HawaiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Pierce Brosnan, celebrul pentru rolul din franciza „James Bond”, a trăit o adevărată dramă în tinerețe. Soția și fiica lui au murit de cancer, și a privit neputincios cum această boală cumplită i-a luat două dintre cele mai dragi ființe. Însă, a avut curaj să iubească din nou și pare că și-a întâlnit sufletul pereche, pe jurnalista Keely Shaye Smith. Cei doi formează cel mai solid cuplu de la Hollywood și anul acesta vor sărbători 28 de ani de iubire.

Foto: Profimedia