În ultima perioadă, ea și cel de-al treilea soț, de care a divorțat în 2016, Will Kopelman, au tot fost văzuți în ipostaze tandre. Mai mult, câtă vreme Drew, de 42 de ani, a filmat în Los Angeles, pentru pelicula ”Santa Clarita Diet”, Will, cu doi ani mai tânăr, a tot făcut naveta între New York și Los Angeles.

Mai mult, deși avea închiriată cameră la hotel, rămânea tot la ea peste noapte, au povestit surse din anturajul celor doi. Iar lucrurile nu s-au schimbat nici după terminarea filmărilor, semn că în aceasta relație ar putea veni împăcarea.

Cei doi au împreună două fete, pe Olive, de 5 ani, și pe Frankie, de 3 ani. În prezent, chiar dacă au divorțat după patru ani de căsătorie, lucrurile sunt iar ca la început. ”Sunt relaxați și se simt extrem de confortabil împreună”, spun apropiații lor. În acest moment, ”împăcarea este o opțiune reală”, mai spun aceștia.

În 2016, după divorțul de Will, Drew declara că s-a simțit ”cea mai mare ratată”, că a simțit că în acel moment nu există un eșec mai mare. În plan personal, a trece printr-un divorț, chiar și privat, departe de ochii lumii, ”e odios, extrem de greu”.

De trei ori divorțată, dar găsește resurse ca să iubească

Iar actrița chiar e greu încercată din acest punct de vedere. Ea a trecut prin nu mai puțin de trei divorțuri. A fost căsătorită, de la 19 ani, cu Jeremy Thomas, timp de un an, din 1994 în 1995, cu Tom Green, din 2001 până în 2002, și cu Will Kopelman, din 2012 în 2016.

Foto: Instagram

Vezi și Drew Barrymore se transformă în nebuna cu pisicile? Ce a făcut actrița

Citește și: