Dacă despre restul componenților se știe ce fac în prezent, iată cum stau lucrurile cu chipeșul de peste Prut, Arsenie Todiraș.

Acesta și-a continuat cariera muzicală și se bucură de succes, însă în Rusia.

În urmă cu 12 ani, trupa O-zone s-a destrămat. Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, originari din Republica Moldova, au hotărât să își încerce norocul în cariere solo și au lăsat în spate succesul răsunător pe care l-au avut ca și trupă.

Deși au apucat-o pe drumuri separate, cei trei membri ai trupei activează tot în zona muzicală și pare că fiecare a reușit. Dan Bălan și Arsenie Todiraș sunt acum artiști solo, iar Radu Sîrbu și-a deschis propria casă de discuri.

Revenind la Arsenie Todiraș, acesta se bucură de succes pe piața muzicală din Rusia. Artistul s-a reinventat, a adoptat un stil mai îndrăzneț și a reușit să cucerească publicul încă o dată.

„Am carieră solo, stau în Rusia și am zis să mă mai întorc prin România, că mă sună lumea.

Nu există diferența între trupă și solo, depinde de hit. Cu băieții din fosta trupă păstrez legătura, cu Radu mai mult”, a spus Arsenie Todiraș, în cadrul unui interviu recent.

asa-arata-artistul-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

M-am așezat la casa mea. Fata mea e foarte frumoasă”

Dacă în anii 2000, Arsenie Todiraș era unul dintre cei mai râvniți bărbați și avea milioane de fane, care ar fi făcut orice să ajungă aproape de el, acum artistul s-a așezat la casa lui și pare că și-a găsit marea dragoste și liniștea.

Arsenie Todiraș are iubită de mai bine de patru ani și are gânduri serioase. Acesta a declarat că este extrem de mândru de partenera sa și că nu îl mai interesează nimic altceva.

„Am prietenă, sunt de mulți ani, de vreo patru ani. M-am așezat la casa mea. Mă iubește și o iubesc foarte mult.

Acum nu am luat-o cu mine în România, pentru că a obosit, eu am tot umblat.

Fata mea e foarte frumoasă. Îmi plac vacanțele, ne facem timp”, a mai spus Arsenie Todiraș.

Vezi și Ce mai face și cum mai arată Ileana Șipoteanu, la 54 de ani. Artista e văduvă și are tot mai mulţi pretendenţi. Cum a decurs întâlnirea cu unul dintre ei

Citește și:

Eva Măruță împlinește azi șase ani. Ce surpriză i-au făcut Andra și Cătălin Măruță!

Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu, la două săptămâni de când a fost internat?