Ion Caramitru a interpretat rolul profesorului de filozofie Mihai Gavrilescu, poreclit de elevi ”Socrate”, iar Oana era misterioasa elevă  Dana Vasilescu,  de care se îndrăgostise chipeșul Ștefan Bănică Jr.

 

Au trecut 31 de ani de la lansarea filmului, însă protagoniștii iubitei pelicule au rămas prieteni și se bucură de fiecare reîntâlnire. De câte ori se întâlnesc aceștia imortalizează imediat momentul, iar pozele devin virale. Așa s-a întâmplat, și în urmă cu 5 zile, când Oana a fost în culmea fericirii că s-a reîntâlnit  al TNB cu cel mai îndrăgit profesor din „Liceenii”, celebrul Socrate. Ea a pus imediat pe facebook imagini cu acesta. „Cu Socrate. La Livada de visini”, a scris Oana. Celebrul actor Ion Caramitru are în prezent 75 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta și este aproape neschimbat. Mai mult, marele actor a fost propus să devină cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: E una dintre cele mai frumoase și de succes actrițe de la Hollywood, dar iată cum arată fără pic de machiaj. A lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Se iubește de 41 de ani cu o colegă de scenă

Ion Caramitru este din 2005 este directorul Teatrului Național din București. El a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, clasa profesor Beate Fredanov, în 1964, când a și debutat pe scena Teatrului Național din București, în „Eminescu”, de Mircea Ștefănescu. A fost actor și regizor la Teatrul Bulandra, al cărui directorat l-a și deținut în perioada 1990 – 1993. A fost ministrul Culturii între anii 1996 – 2000. Este căsătorit de 41 de ani cu actrița Micaela Caracaș și are trei fii: Ștefan, Andrei și Matei Caramitru.  Andrei (41 de ani) a urmat o carieră în afaceri, fiind director al unei multinationale, Ştefan, mijlociul, (36 ani) a ales să cânte în trupa “The Lefters” şi mezinul Matei (27 de ani) este inginer de sunet.

Citește și: