Pe Denis Ștefan îl știe toată lumea după ce a jucat în seriale de succes și a frânt multe inimi cu rolurile lui din telenovelele „Regina” sau „Inimă de Țigan”. Deși aceste filme i-au adus celebritate, îndrăgitul actor a renunțat la actorie pentru a se dedica pasiunii lui de a dresa cai și pentru a petrece cât mai mult timp alături de familia lui.

61829_477901718926875_898039339_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citeşte şi: Cristi Tabără, mai slab ca niciodată! Cum arată prezentatorul TV după ce a dat jos peste 60 de kilograme

Fiica lui Denis Ștefan știe să călărească la doar patru ani

El formează alături de Bebeluşa Cristina, de la Cronica Cârcotaşilor, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar cei doi au împreună o fetiță superbă, care i-a moștenit pasiunea pentru cai. La doar 4 ani și jumătate, micuța călărește perfect și poate da și lecții de echitație. „Delia vine la echitație de la vârsta de șase luni”, a declarat actorul în emisiunea „Vorbește lumea”.

Denis Ștefan a învățat să călărească pentru prima dată la 26 de ani, pentru film și de atunci a fost fascinat de cai.

„Am învățat să călăresc la 26 de ani pentru film și de atunci au trecut foarte mulți ani”, a povestit Denis

Denis şi Cristina Ştefan s-au căsătorit în mare secret în anul 2013 și la după doar câteva luni, au devenit părinții unei minunate fetițe, pe care au botezat-o Delia. Micuța a moștenit tot ce era mai frumos de la părinții ei și la doar patru ani s-a transformat într-o mică prințesă. Micuța recunoaște însă că vrea să se facă balerină când va fi mare.

Citește și: