Jason Priestley şi-a continuat cariera de actor după succesul enorm avut cu  Brandon din „Beverly Hills 90210”, rol pentru care fost nominalizat de două ori la Globurile de Aur, în 1993 şi 1995.  El a jucat în seriale de succes „Tru Calling,” “Call Me Fitz” sau “Haven.” Jason Priestley s-a remarcat şi în calitate de regizor de televiziune, regizând în ultimii ani aproximativ 50 de episoade pentru diverse show-uri TV, iar în prezent joacă în serialul “Private Eyes”. A jucat, de asemenea, și în piese de teatru.

Luke Perry, celebrul Dylan din ''Beverly Hills 90210'', a suferit un accident vascular cerebral. Starul este în stare gravăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

A fost desemnat de revista „People” drept unul dintre cei mai frumoși oameni din lume

La 28 de ani de la lansarea primului episod al serialului „Beverly Hills” și la 27 de ani de când a fost desemnat de revista People drept  unul dintre cei mai frumoși oameni din lume, Jason Priestley s-a transformat într-un alt om. Și asta, pentru că viața lui nu a fost deloc ușoară.

După un mariaj eșuat și mai multe probleme cu legea pentru că a fost prins beat la volan, starul, mare pasionat de autoturisme,  a fost la un pas să moară într-un teribil accident suferit la o cursă cu mașini, în 2002.

Medicii au fost nevoiți să-i reconstruiască părți din craniu

Mașina lui s-a făcut zob la o viteză amețitoare, răsturnându-se de mai multe ori. Actorul a fost internat timp de trei luni, fiind imozibilizat la pat și riscând să rămână paralizat. „Mi-am rupt spatele și ambele picioare. Mi-am rupt nasul și medicii au fost nevoiți să-mi reconstruiască părți din craniu. Întreaga experiență m-a schimbat și m-a făcut să-mi dau seama că trebuie să apreciez mai mult fiecare zi. Aveam 33 de ani când am avut accidentul și până atunci nu mi-a trecut niciodată prin cap că viața mea s-ar putea sfârși. Mi-au murit o grămadă de persoane dragi, dar niciodată nu m-am gândit căa cest lucru mi s-ar putea întâmpla și mie”, a povestit Brandon.

După eforturi mari, actorul și-a revenit și a decis să renunțe definitiv la curse. „M-am mai urcat de câteva ori în mașină, dar apoi am zis că e timpul să mă retrag. Despre curse spunea un bătrân că e timpul să te retragi, atunci când încă mai poți să mergi”, a mai precizat acesta.

Are o soție superbă și doi copii frumoși

De atunci, viața lui s-a schimbat radical. În 2005, s-a căsătorit cu frumoasa Naomi Lowde, de profesie make-up artisti, într-o nuntă de vis în Bahamas. Cei doi au mariaj foarte fericit și doi copii superbi, o fetiță de 11 ani, Ava Veronica, și un băiețel de 9 ani, Dashiell Orson, amândoi fiind campioni la gimnastică.

Serialul „Beverly Hills, 90210”, care prezintă poveștile de viață ale unui grup de adolescenți privilegiați din cartierul Beverly Hills din Los Angeles, a fost difuzat de postul de televiziune Fox în perioada 1990 – 2000.

Citește și: