Și viața lui e schimbată total, el locuind de peste 30 de ani în America. Actorul a venit pentru o perioadă în țară, pentru a-și vedea mama, prilej cu care s-a revăzut și cu vechii săi colegi, Oana Sîrbu și Ștefan Bănică.

„Stau în Los Angeles de aproape 30 de ani și am venit să-mi văd mama. Au trecut doi ani totuși și am fost îngrijorat. M-am bucurat foarte tare că e sănătoasă, că a trecut cu bine prin toată perioada asta care a fost grea pentru noi toți și noi. Nu am avut cum să o încurajăm decât prin telefon”, a spus Tudor Petruț într-o emisiune tv.

actorul-in-urma-cu-4-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Întrebat despre revederea lui cu Ștefan Bănică Jr. și Oana Sîrbu, Șerban din „Liceenii” a povestit că în fiecare an, când vine în țară, obișnuiește să se vadă cu ei. Pe Oana Sîrbu a caracterizat-o în doar câteva cuvinte, dar care evocă tot ce simte pentru ea.

Reuniune emoționantă Liceenii, la 35 de ani: ”S-a strigat și anul ăsta catalogul”

„Oana Sîrbu e o dulceață de om. Săptămâna trecută am fost cu ea și cu Ștefan. Ne-am întâlnit și am depănat amintiri ca de obicei”, a povestit el.

Copiii lui „nu au înțeles nimic” din film

Vorbind despre viața lui, actorul a mai spus că s-a recăsătorit cu o româncă, e tatăl a doi băieți, născuți și crescuți în America. Când au văzut filmul, conform spuselor artistului, aceștia „nu au înțeles nimic”, dar nu pentru că nu ar înțelege limba, ci tot climatul care era în România în acei ani.

„În fiecare an, când vin, ne întâlnim de obicei toți. Anul ăsta a fost mai greu cu ploile, cu furtunile și toată îmbâcseala din București.

În Liceeni eram șeful clasei, tocilarul găștii. Am doi băieți mari de 31 și 27 de ani. Amândoi s-au lansat foarte bine în afaceri. Sper să facă cât mai mulți bani, mai mulți decât mine să am și eu o bătrânețe liniștită.

Ei sunt născuți și crescuți în America. Când au văzut filmul nu au înțeles nimic. Singura întrebare pe care mi-a pus-o Alexandru a fost de ce a luat băiatul ăla brunet fata. I-am zis că așa a fost scris în scenariu.

Copiii mei vorbesc românește, deci nu asta ar fi o problemă, dar vis a vis de partea istorică a filmului, bănuiesc că pentru ei a fost extrem de interesant”, a mai spus el.

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă, la 19 ani, fiica Andreei Berecleanu: ”Îi spun adesea că frumusețea e trecătoare”

Gina Pistol, primele declarații despre botezul micuței Josephine