La cinci ani de la această tragedie, cântărețul are motive să zâmbească din nou. Bărbatul și-a refăcut viața cu Laura, femeia pe care a cerut-o recent de soție. Cei doi urmează să se căsătorească, iar nași le vor fi vor fi o pereche de români, stabiliți tot în străinătate, în Belgia.

Mihai Onilă a explicat care au fost motivele pentru care a decis să-și schimbe total viața.

”Acum 2 ani făceam eforturi uriașe să rămân într-o relație toxică în care ca un orb mai credeam că mai este ceva de salvat! Acum un an am hotărât că într-adevăr nu mai este nimic de salvat și că drumurile noastre se despart iremediabil, anul acesta am șters trecutul.

Cineva ar putea întreba dar cum ai făcut? Păi, știind că creierul meu înregistrează tot ce mi se întâmplă ca să mă ajute cu ideea de eu sau la imaginea a cine sunt eu, am hotărât să șterg toate amintirile care mă legau la sentimente sau resentimente din trecut și am început cu imaginile din mintea mea, apoi cu imaginile din această realitate, adică toate fotografiile de orice fel!

Sunt aproape la 100% cu încheierea acestui proces ca să încep o viață total nouă de la zero”, a mărturisit Mihai Onilă, conform Fanatik.

Cum a aflat că fiica lui este bolnavă

Mihai Onilă, fost component al trupei AXXA, este stabilit în Belgia de mai bine de șase ani. În urmă cu cinci ani, el mărturisea cum a descoperit că fiica lui, Ioana, avea probleme grave de sănătate.

”În 26 mai 2016 am observat că micuța șchiopăta. I-au făcut RMN, dar medicii i-au mai dat doar șase luni de trăit, avea cancer la cap. În noaptea de 23 spre 24 noiembrie, la ora 3.00, a început să respire foarte greu. Am chemat Salvarea, au resuscitat-o, au luat-o la spital, însă după puțin timp a murit”, a declarat Mihai Onilă pentru Impact.ro.

Puțină lume știe că Mihai Onilă este bioterapeut și a vindecat cazuri grave. El susține că s-a cunoscut cu fiica lui înainte ca aceasta să se nască. Din păcate, pe micuță nu a putut să o salveze. Pentru a-și aduce aminte mereu de ea, Mihai Onilă a păstrat urna cu cenușa fetiței în casa lui din Belgia.

”Îmi apărea în gânduri, o auzeam, îmi spunea că numele ei este Emy, vorbeam cu ea mental. Atât a fost misiunea ei pe pământ”, mărturisea fostul interpret.

Vezi și Mihai Onilă iubește din nou. Cine e femeia care l-a cucerit?

Citește și:

Nicole Cherry are un mesaj pentru cei care o critică pentru faptul că va face un copil la 22 de ani, iar fanilor nu le place deloc: ” Frumoase gesturi… Demne de o persoană publică”

E oficial! Oana Cuziono rămâne fără emisiune din toamnă!