Frumoasa artistă e făcută să fie mămică. De când l-a adus pe lume pe Alexandru pare mai fericită și mai liniștită ca oricând, lucru remarcat și de fani. „Ai un chip atât de luminos, care emană liniste sufletească și iubire”, „Dintotdeauna ai fost frumoasa și mi-a plăcut de tine”, „Esti foarte frumoasa!”, „Ce repede ai slăbit după sarcină”, „Ce bine arăti! Te-ai recuperat super după naștere!’, „Cuvintele sunt de prisos!!!Ești superbă!!!’, „Atât de frumoasă ești…Și mă uitam cu groaza la ce comentarii urâte ai primit când erai gravidă!!!! (…) Priviți dovada ambiției!’, „Cum reusești și cu cariera și cu familia? Succes și spor în toate!’, „Aşa da, fată frumoasă….’, au scris fanii artistei, au fost câteva dintre mesajele internauților.

LAvinia Pîrva a slabit foarte repede dupa sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Lavinia se simte mai împlinită ca oricând atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Mai mult, ea își promovează de zor și noua sa melodie latino „Mama Juana”. Soția lui Ștefan  Bănică a slăbit rapid după ce a devenit mămică și și-a recăpătat deja silueta de odinioară. Criticată că în timpul sarcinii s-a îngrășat foarte mult, Lavinia nu a părut afectată de toate cuvintele răutăcioase care s-au scris despre ea, pentru că probabil, știa că va scăpa de kilogramele în plus, fără mari probleme, fiind adepta unui stil de viață sănătos și o persoană foarte activă.

Lavinia Pîrva, dezvăluiri despre al doilea copil

Mai mult, deși nu a avut o sarcină ușoară și a avut momente în care spunea că nu mai vrea să fie însărcinată, Lavinia a lăsat de înțeles într-o emisiune TV că este pregătită și pentru al doilea copil.

„Nu am stat să mă gândesc la asta. Am avut momente în care ziceam că nu mai vreau (să fiu însărcinată-n.r), dar acum dacă dau timpul înapoi… când vezi zâmbetul ăla dimineața uiți de toate probleme, uiți că a fost greu”, a mărturisit Lavinia.

„Copilul meu este atât de sănătos pentru că am mâncat de toate. Am mâncat, evident, sănătos, pentru că așa am fost întotdeauna, dar n-am ținut cont neapărat, adică am mâncat cam tot ce am poftit, ceea ce văd că este foarte bine pentru că cel mic este foarte sănătos. Știu că am mâncat foarte, foarte multe fructe. La un moment dat, mă ascundeam de toată lumea, pentru că mâncam exagerat de multe fructe, și gutui, în mod special, ceea ce nu am mâncat niciodată. Și se pare că cel mic este foarte ok. Nu am ținut dietă, nu m-am oprit de la dulciuri, am mâncat, dar simțeam nevoia să mănânc mai mult sănătos, ăsta e adevărul, multe fructe, multe legume’, a  povestit Lavinia.

Artista a povestit că nu a avut o sarcină ușoară, dar nici grea, pentru că nu a avut mari probleme. „Am luat niște kilograme, dar am avut retenție mare de apă. Problema asta s-a rezolvat imediat după ce am născut. Sunt femei care se îngrașă 6-7 kilograme. Și atunci nu ai nicio problemă. Eu recunosc că am luat destul de multicel în sarcină, în sensul în care am reținut multă apă. Nu am stat mai mult în casă. Am fost destul de activă. Eu în perioada sarcinii,  am lansat două piese, am filmat două videoclipuri. Eram însărcinată în trei luni, când am filmat ziua, videoclipul la melodia „Plângi, fată’, iar seara am filmat videoclipul pentru Mama Juana’, a mai povestit Lavinia.

Lavinia Pârva a devenit mămică de băiețel pe 16 mai

Lavinia Pârva a devenit mamă pentru prima dată pe 16 mai, când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Frumoasa artistă și Ștefan Bănică sunt în culmea fericirii de când au devenit părinții lui Alexandru, iar Lavinia este într-o formă de zile mari.  Lavinia Pîrva a născut un băiețel perfect sănătos pe 16 mai. Ștefan Bănică Jr a  fost cel care a dat marea veste, pe pagina personală de Facebook. Tot el a anunțat și numele bebelușului.

Citește și: