Însă despre trecutul său se știu puține. Ca de exemplu faptul că se pregătea pentru cu totul altă meserie.

Invitat la podcastul „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, actorul a povestit o întâmplare din trecut, dezvăluind că a vrut să se facă marinar.

„De Revelion, în perioada 2003-2004, eram la Botoșani și a venit un amic de-al unui prieten de-al meu, la care stăteam în apartament, foarte bogat. Era unul dintre cei mai bogați oameni din Botoșani, la acea vreme, Cătălin îl cheamă.

M-a întrebat ce fac acolo și i-am spus că vreau să mă fac marinar și că vreau să ajung în Constanța. Apoi, îmi povestește că a cumpărat o casă la Eforie Sud, că nu stătea nimeni și că ar avea nevoie de cineva care să aibă grijă de casă.

Câteva luni mai târziu mi-am încheiat situația la liceu, eram în clasa a IX-a și mi-am făcut transferul la Eforie Sud, pentru clasa a X-a. Acum este unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei”, a povestit actorul.

George Burcea și-a urmat visul, astfel încât după terminarea liceului s-a înscris la Facultatea Maritimă în Constanța.

„Imediat după ce-am terminat facultatea am dat șpagă 1000 de dolari.

La liceu, mă apropiasem de doamna mea dirigintă, a fost ca o mamă pentru mine. I-am spus că îmi doresc să devin marinar, că am fost la o agenție să pot să plec pe mare și mi-a cerut șpagă 1000 de dolari, iar dacă îi dau banii imediat, pot pleca pe mare în cinci zile.

Doamna dirigintă s-a uitat la mine, s-a dus, iar în câteva minute a venit și mi-a dat banii. Era foarte bogată (…). Am plecat pe mare, am fost marinar doi ani de zile. Bunicii mei erau foarte supărați că fugisem de acasă (…)”, a adăugat George, devenit între timp actor.

George Burcea s-a născut pe 15 ianuarie 1988, în Eforie Sud. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” și a jucat în filmele „Prietena mea e mafiotă” (2015), „Regele Singh” (2015), „Comrade Detective”(2017) „Say Yes” (2018), „Dawn of Night” (2020).

În 2017 actorul s-a căsătorit cu Andreea Bălan. Cei doi au împreună două fetițe. După 4 ani, cuplul s-a despărțit, iar George a început o relație cu Viviana Sposub, alături de care a participat în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, de la Pro TV.

Vezi și Viviana Sposub a povestit ce s-a întâmplat în prima noapte de dragoste cu George Burcea

Citește și:

Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink? Detaliul care o dă de gol

Imagini de excepție de la nunta lui Liviu Teodorescu. Rochia de mireasă și tortul, o surpriză totală!