Nici până în momentul de față nu au fost date publicității toate amănuntele din autopsia sa. Probabil că ar fi greu, imposibil de digerat toate aceste informații. Periodic, ies însă la iveală detalii, care zugrăvesc un tablou necunoscut publicului despre artist.

Când a murit, Michael Jackson nu avea decât 50 de kilograme, era anorexic, iar în stomacul său s-au găsit o grămadă de pastile, parțial dizolvate. În acea vreme, mânca extrem de puțin, respectiv o singură masă mică, ca o gustare, întreaga zi.

Coapsele, mâinile, picioarele și chiar umerii erau pline de urme de ace.

Buzele le avea tatuate în roz, sprâncenele practic nu mai existau, fiind tatuate, la fel și scalpul, în față. De fapt, artistul era aproape chel, având doar mici porțiuni cu păr. De scalpul lui era lipită strașnic o perucă, pe care o purta în permanență.

Avea răni în genunchi și pe gambe și o tăietură urâtă la spate, posibil de la o căzătură.

Chiar i se depigmenta pielea

În plus, pe tot corpul avea zone de piele mai deschise sau mai închise la culoare, semn că într-adevăr suferea de vitiligo.

”Era doar piele și os, părul îi căzuse”, povestește un apropiat al său.

”Erau urme de injecții pe tot corpul, era desfigurat de anii în care suferise tot felul de operații (chirurgie plastică). De fapt, era în declin terminal de ani buni”, a mai spus acesta.

Problemele sale au început în 1984. Când fima o reclamă pentru Pepsi, ceva a mers prost pe platoul de filmare, iar părul starului a luat foc. A fost o arsură gravă, de gradul doi, care i-a afectat și pielea. Din păcate, chiar dacă rănile s-au vindecat, cicatricele au rămas și părul aproape că nu a mai crescut.

Cel mai probabil, după accident durerile au fost insuportabile, așa că acesta e încă un motiv pentru care artistul lua calmante. Calmante care i-au dat dependență și care, în cele din urmă, l-au ucis.

Vezi și Ies la iveală detalii șocante, la 10 ani de la moartea lui Michael Jackson: De fiecare dată când ieșea în public, purta…