Într-un interviu recent, întrebat fiind ce cadou i-a făcut soției sale cu prilejul zilei sale de naștere, președintele american a replicat oarecum încurcat: ”Mai bine nu intru în această discuție pentru că o să dau de necaz. Poate că nu i-am luat mare lucru”.

A continuat însă apoi: ”I-am luat un card frumos. Știi, sunt foarte ocupat ca să mai alerg după cadouri. Dar i-am luat un card frumos și niște flori frumoase!”.

Încercând să mai șteargă din vină, președintele i-a urat însă ”La mulți ani” soției sale în timpul interviului televizat. Mai mult, a specificat că intenționat a ales aceasă zi pentru interviu, pentru a-i putea ura astfel soției sale.

Însă pe Twitter Trump nu i-a urat soției sale ”La mulți ani”, deși e platforma sa preferată de comunicare. A făcut-o însă fiica sa cea mare, Ivanka Trump, numind-o pe Melania ”o soție, mamă și prima doamnă incredibilă”. La fel a procedat și Donald Trump Jr, care i-a urat mamei vitrege ”o zi incredibilă”.

Foto: Hepta

Vezi și Știai că tatăl Melaniei Trump e doar cu trei ani mai mare decât Donald Trump? Tot ce vrei să știi despre familia primei doamne a SUA

Citește și: