Idris este  al treilea bărbat de culoare care primeşte acest titlu, după Denzel Washington, în 1996, şi Dwayne „The Rock” Johnson, în 2016. Însă, reacția actorului a fost de milioane când a aflat alegerea revistei. El a declarat că nu i-a venit să creadă când a fost sunat de editorii People.

“Reacţia mea a fost ‘Să fim serioşi, imposibil. Pe bune?’” , a declarat starul, în vârstă de 46 de ani.

“Am stat în faţa oglinzii. M-am privit. M-am gândit ‘Da, eşti un pic sexy astăzi’. Dar ca să fiu cinstit, a fost doar un sentiment plăcut. A fost o surpriză plăcută, cu siguranţă mi-a crescut încrederea în mine”, a mai spus acesta.

Citește și: Brigitte Macron a arătat ca un star de la Hollywood în Normandia. Iată cum a fost surprinsă la brațul președintelui francez

Blake Shelton a fost desemnat anul trecut cel mai sexy bărbat în viață

Nominalizat la premiile Emmy, Idris Elba a fost recompensat, în 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria TV „Luther”. Printre filmele în care a jucat se numără „Cercul de foc/ Pacific Rim” (2013), „The Mountain Between Us”,  „Thor. Întunericul” (2013), „Prometheus” (2012), „Thor” (2011), „Rockenrolla” (2008) şi „Mandela: Lungul drum spre libertate/ Long Walk to Freedom” (2013). De asemenea, a jucat în serialul american „The Wire”.

În ultima vreme, fanii actorului, fiul unor migranţi africani, au făcut campanie pentru ca acesta să preia rolul lui James Bond, după ce va fi lansat ultimul film în care partitura spionului 007 este interpretată de Daniel Craig, programat pentru 2020.

În ultimii ani, printre cei recompensaţi cu titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă – acordat din 1985 – s-au numărat Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney şi Channing Tatum.

Anul trecut, titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă i-a fost atribuit cântăreţului de muzică country Blake Shelton.

Citește și: