Născută Priscilla Beaulieu, modelul și actrița a povestit că l-a cunoscut pe Elvis când ea avea doar 14 ani. În acea vreme Elvis era soldat în armata americană. Comandant îi era chiar tatăl ei, ofițer. În scurt timp, Elvis a devenit un brand în sine. S-au căsătorit la 1 mai 1967, iar Priscilla s-a mutat în legendara sa casa din Memphis când avea doar 21 de ani. N-a fost deloc o tranziție ușoară pentru Priscilla, admite ea.

Priscilla si Elvis Presley, la nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Acolo el avea deja cercul său. Au aceptat-o și pe Priscilla, însă tânăra nu avea de unde să știe că asta avea să fie tot, că o căsătorie cu Elvis însemna, de fapt, izolarea ei. ”Nu ieșeam. Nu îi plăcea să mănânce la restaurant pentru că oamenii îi făceau poze și nu voia să fie surprins cu o furculiță în gură”, povestește Priscilla.

Nu voia să-și vadă soția nearanjată

Actrița a mai povestit și un aspect pe care puțini îl știu despre căsnicia lor. Priscilla nu apărea niciodată în fața lui Elvis nearanjată, fără machiaj sau haine elegante. ”Sunt lucruri pe care le ții pentru tine. Nu voia să mă vadă în timp ce mă îmbrăcam. Voia să vadă rezultatul final”, își amintește Priscilla.

În cele din urmă, presiunile unei vieți anormale, traiul ca într-o colivie au făcut ca mariajul să se clatine. Priscilla povestește că ajunsese să se piardă pe ea. Asculta doar muzica soțului, privea doar filmele lui. Ajunsese să trăiască ”viața lui”, spune ea.

Când a realizat că anii trec pe lângă ea și pierde multe lucruri pe care ar vrea să le trăiască, Priscilla a decis să divorțeze, pentru a vedea pur și simplu cum e viața, după cum a explicat ea.

Foto: NorthFoto

Vezi și Lisa Marie Presley e falită. Avea peste 100 de milioane de dolari, dar iată cu cât a rămas

Citește și: