Într-o carte scrisă de faimosul Andrew Morton, așa-zisul biograf al prințesei Diana, se arată că tocmai rolul principal avut de Meghan în serialul ”Suits” a fost cel care a dus la ruptura dintre cei doi.

Când Meghan și Trevor s-au întâlnit, în 2004, într-un bar, ea era doar o actriță aspirantă, se arată în cartea ”Meghan, A Hollywood Princess”. La acea vreme, Trevor locuia în Los Angeles, iar Meghan era nevoită să stea mai mult în New York, unde muncea. Când a obținut rolul lui Rachel Zane, în ”Suits”, s-a mutat în Toronto, unde aveau loc filmările.

Trevor și Meghan considerau că merită sacrificiul de a avea o relație la distanță, că în final e cea mai bună decizie. S-au căsătorit în septembrie 2011, în Jamaica.

Meghan Markle si primul sotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Trevor a primit vestea ca din senin

Însă la circa doi ani după ce și-au spus ”da”, deja apăruseră probleme. Potrivit autorului cărții, Meghan a fost cea care a dorit ca mariajul să ia sfârșit. Separarea a fost complet din senin pentru Trevor, care ajunsese să se simtă precum un cui în talpa cuiva. Trecerea de la iubirea pe care i-o putra lui Meghan până la această stare aproape că nu a avut niciun fel de tranziție, a povestit un prieten de-al producătorului.

De aici și până la divorț nu a fost drum lung. Însă iată că soarta avea altceva rezervat pentru Meghan. Ea și prințul Harry urmează să fie cununați în 19 mai, în capela castelului Windsor.

Foto: NorthFoto

Vezi și Prințul Harry și-a invitat la nuntă trei foste iubite. Una dintre ele e o cântăreață celebră!

Citește și: