Un fost coleg de platou al fostei actrițe a dezvăluit că aceasta era un om de echipă și că obișnuia să facă mici gesturi care să facă tuturor ziua mai frumoasă. Nu o dată a cumpărat pentru toți colegii burgeri, cu care a reușit să le însenineze acestora ziua.

La fel procedează și la Palatul Kensington, unde a ajuns să locuiască și de unde se va muta chiar înainte de a deveni mamă, cel mai probabil în aprilie. O prietenă a fostei actrițe din ”Suits” a dezvăluit că a fost zilele trecute pe la palat și toată lumea era extrem de încântată pentru că ducesa comandase înghețată și sorbet pentru întreg personalul.

Toți spuneau că este ”cea mai frumoasă zi de muncă de care au avut parte”. Un gest mărunt, dar care, iată, nu va fi uitat prea ușor, odată ce prințul Harry și soția sa se vor muta.

Și nu e singurul astfel de gest. În zilele friguroase, ducesa obișnuiește să comande prosoape calde, pentru gărzile nevoite să stea nemișcate întreaga zi, afară, în post. ”Nu vreau ca gărzilor să le fie frig”, ar fi explicat  ducesa prietenei sale, venită în vizită, care întrebase ce e cu atâtea cutii la intrarea în palat.

Prietenii lui Meghan, care au avut ocazia să o viziteze la Londra, spun că sunt extrem de fericiți că aceasta nu s-a schimbat deloc de când a devenit soție de prinț, în ciuda faptului că acum e în centrul atenției. ”Mi-a încălzit inima să văd că continuă să fie aceeași persoană”, a declarat o fostă colegă de breaslă, apropiată a lui Meghan.

Vezi și Fotografie nemaivazută cu Meghan Markle, de când era adolescentă. E frumoasă, dar greu de recunoscut!

Citește și: