Iar recent, într-un interviu acordat unei publicații britanice, cântăreața a spus că face baie în lapte. ”Fac baie în lapte. Da, uneori folosesc laptele ca pe un tratament de frumusețe. Nu vreau să vă spun toate secretele mele de frumusețe. Lapte rece.

Bine, dacă nu am la dispoziție apă curată și trebuie să folosesc apă minerală, probabil că aș face-o”, a declarat vedeta.

Pretențiile exagerate ale cântăreței, mai ales atunci când este în turneu, sunt de notorietate. S-a scris că Mariah a cerut 20 de pisici albe și 100 de porumbei în camera unde era cazată, la Londra, oraș în care s-a aflat pentru un eveniment de Crăciun, sau că cere ca colacul de la WC să fie din aur la hotelul unde se cazează.

Vedeta s-a referit în interviu și la aceste zvonuri, demontându-le: ”Pe bune, povestea cu 20 de pisici e o minciună sfruntată. Nu îmi plac în mod special pisicile. Nici nu am pisică. Și, pe bune, aur la toaletă?”.

Are doi copii cu personalități puternice

Artista a vorbit și despre cei doi copii pe care îi are cu fostul soț, Nick Cannon: Moroccan și Monroe. ”Ambii au trăsături puternice. Fiul meu e un pic cam șef. Un pic cam mult. Eu nu sunt așa, sincer. Încrc să fiu drăguță. Chiar încerc! Știu că toată lumea crede că fac pe șefa. Mi-e indiferent.

Nu știu ce se crede despre mine. Nu îmi pasă… Nu știu și nici nu vreau să știu. Dacă aș asculta la tot ce spun oamenii despre mine n-aș mai putea fi eu”, a declarat Mariah, dând de înețeles că Morrocan a preluat această trăsătură de la tatăl său.

Vezi și Mariah Carey a fost dată în judecată pentru hărțuire sexuală. Detalii scandaloase au ieșit la iveală

Citește și: