Au trecut șapte ani de când a divorțat de milionarul din Izvorani și cinci ani de când a ales să trăiască peste Ocean. Deși nu stăpânea la perfecție limba engleză, Monica s-a pregătit intens, a urmat cursuri, a făcut meditații, iar acum și-a îndeplinit visul de a deveni profesoară de engleză la un liceu din Beverly Hills.  Fosta doamnă Columbeanu s-a implicat într-un proiect care îi ajută pe imigranți. Astfel, ea le predă primele lecții de engleză imigranților.

Citește și: Veste uriașă pentru fani! Sharon Stone trăiește o poveste de dragoste, alături de un mare actor. Nimeni nu se aștepta la asta

Monica Gabor predă engleza la un liceu din Beverly Hills

Monica a vorbit despre noua provocare din viața ei, într-un interviu pentru site-ul perfecte.ro, unde a dezvăluit cum se desfășoară o zi din viața ei. Monica Gabor spune că munca de profesor e obositoare, dar îi aduce nenumărate satisfacții.

„În timpul săptămânii stau în Beverly Hills pentru că merg la școală, weekend-urile le petrec în Malibu. Când sunt în Beverly Hills încep cursurile de la 9 dimineața și termin la ora 4 după amiaza. Acest lucru îl fac de trei ori pe săptămână, în zilele libere mă văd cu prietenii, merg la întâlniri de afaceri cu Pink și mă duc cu Anthony (fiul lui Mr. Pink – n.n.) la karate. În weekend-uri stăm, în general acasă, gătim, avem grijă de casă (curățenie, etc.) și ne uităm la filme cu Anthony. Alte dăți mergem la tot felul de locuri de joacă sau la Santa Monica Pier, unde este un parc de distracții”, spune Monica Gabor în interviul acordat Perfecte.ro.

 

Citește și: