În opinia ei, iubirea e ”motorul vieții, sensul ei”, ”aluatul din care suntem plămădiți”, mai scrie Andreea Marin pe Instagram.

E adevărat că Zâna trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, după despărțirea de medicul turc Tuncay Ozturk, însă nu neapărat la iubirea ei s-a referit în postare. Sau cel puțin nu acesta a fost punctul de plecare.

Totul a început de la un câine din vecini, îndrăgostit de cățelușa Andreei Marin. Încercările acestuia de a fi cu Lady sunt absolut înduioșătoare.

”Acest pitic din vecini e indrăgostit de Lady a noastră. A început prin a ne păzi poarta de intrare în curte, zbughind-o înauntru printre picioarele noastre cu dibăcie, de câte ori nu suntem destul de atenți. Apoi s-a gândit să comunice cu ea pe sub spațiul strâmt de sub poartă.

Într-o zi l-am găsit înăuntru, deși tocmai îl scosesem afară. Din nou, apoi. Iar și iar. Și era plin de noroi până în vârful urechilor. Până ne-am prins că săpase cu lăbuțele o groapă pe sub gard și intra. Am astupat-o, a săpat alta. 🙂

Am găsit o soluție tehnică, să „blindam” gardul până in pământ. Ei, bine, a găsit soluția de a intra pe sub gardul din spatele casei, doar să o vadă pe Lady… la fereastră…”, scrie pe Instagram Andreea Marin, atât amuzată, cât și impresionată de statornicia câinelui din vecini, postând și o fotografie cu patrupedul amorezat.

Acest pitic din vecini e indragostit de Lady a noastra. A inceput prin a ne pazi poarta de intrare in curte, zbughind-o inauntru printre picioarele noastre cu dibacie, de cate ori nu suntem destul de atenti. Apoi s-a gandit sa comunice cu ea pe sub spatiul stramt de sub poarta. Intr-o zi l-am gasit inauntru, desi tocmai il scosesem afara. Din nou, apoi. Iar si iar. Si era plin de noroi pana in varful urechilor. Pana ne-am prins ca sapase cu labutele o groapa pe sub gard si intra. Am astupat-o a sapat alta. 🙂 Am gasit o solutie tehnica sa „blindam” gardul pana in pamant. Ei, bine, a gasit solutia de a intra pe sub gardul din spatele casei, doar sa o vada pe Lady… la fereastra… Imi amintesc cum am hotarat sa o iau pe Lady, micuta fiind, de la un pet shop: „E exact catelusa din desenul animat Doamna si vagabondul!”, mi s-a spus. A fost argumentul neasteptat care m-a convins : era desenul de suflet al fetitei mele.:) Acum, Lady and the Trump se intampla in realitate, in gradina mea. De nu ar avea un stapan (cam permisiv, se pare:), l-as adopta. Dragostea e frumoasa, datatoare de speranta, induiosatoare. Si nu tine cont de granite. Gaseste mereu solutii, cand e iubire adevarata, nu doar o insiruire de vorbe-n vant. E motorul vietii. Sensul ei. Aluatul din care suntem plamaditi. Stiu asta. Iti doresc sa afli si tu! ? #love

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Doamna și vagabondul

Vedeta povestește și cum a ajuns Lady în curtea sa. ”Îmi amintesc cum am hotărât să o iau pe Lady, micuță fiind, de la un pet shop: <>, mi s-a spus. A fost argumentul neașteptat care m-a convins: era desenul de suflet al fetiței mele.:)”.

Revenind la ce se întâmplă în curtea sa și la câțelul din vecini, Zâna continuă: ”Acum, Lady and the Trump se întamplă în realitate, în grădina mea. De nu ar avea un stapân (cam permisiv, se pare:), l-aș adopta”.

Din acest moment al postării, Andreea Marin pune sub lupă sentimentul de dragoste, iubirea: ”Dragostea e frumoasă, dătătoare de speranță, induioșătoare. Și nu ține cont de granițe. Găsește mereu soluții, când e iubire adevărată, nu doar o înșiruire de vorbe-n vânt. E motorul vieții. Sensul ei. Aluatul din care suntem plămădiți. Știu asta. Iți doresc să afli și tu!”, își încheie ea postarea menită să sădească optimismul printre fanii ei.

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Marin, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată|GALERIE FOTO

Citește și: