Presa britanică scrie că regina va proceda ca și în cazul prințului William și lui Kate Middleton. Cei doi au primit de la monarh, la doi ani după nunta din 2011, o casă pe domeniul său, în Sandringham, Norfolk. Cadoul a venit cu puțin înainte de nașterea prințului George, primul dintre copiii cuplului.

Înainte de a le fi dăruită celor doi, casa a fost renovată, lucrările costând 2 milioane de dolari. În loc să fie folosită drept casă de vacanță, William și Kate s-au mutat acolo permanent. Au locuit pe domeniu timp de patru ani, până când prințul George a început școala, moment în care familia s-a mutat la Palatul Kensington.

Așa că, scrie presa britanică, cel mai probabil lucrurile vor sta la fel și acum. Toată lumea se așteaptă ca regina să le dăruiască mirilor o casă de pe același domeniu, astfel încât William și Harry, care sunt foarte apropiați, să fie vecini și, la un mkoment dat, să-și crească copiii împreună.

Deloc întâmplător, mai spun sursele, familia regală britanică chiar a petrecut Crăciunul chiar în Sandringham.

Un domeniu unde pisicile nu sunt permise

Interesant e că pe acest domeniu e în vigoare politica ”fără pisici”. Câinii, pe care americanca Meghan Markle îi iubește foarte mult, sunt însă permiși. Meghan Markle a adus doi dintre câinii pe care îi avea în Marea Britanie, pentru a trăi alături de ea și Harry.

Dacă Harry, de 33 de ani, și Meghan, de 36 de ani, divorțată, se așteapă la un astfel de cadou nu se știe. Cei doi au fost văzuți recent ”la vânătoare” de case în Cotswolds. Le-a atras atenția o proprietate aproape de Soho Farmhouse, unde și-au făcut vacanța la începuturile relației.

Foto: Hepta

Citește și: