Piesa pe care românca o va interpreta pe scena din Tel Aviv este „On a Sunday”.

„Sincer, n-are de ce să-mi fie teamă, pentru că ştiu că până în mai o să am foarte mult timp de pregătire şi chiar îmi doresc să îmi reprezint ţara cu mândrie şi sigur o să câştigăm”, a declarat cântăreața după a fost desemnată câștigătoare.

Ester Peony s-a clasat pe primul loc în urma Selecţiei Naţionale, cu 65 de puncte, urmată fiind de Laura Bretan, cu „Dear Father” (60 de puncte), şi Bella Santiago, cu „Army of Love” (58 de puncte). Clasamentul a fost realizat în baza votului a şase juraţi şi a televotului. Votul publicului a avut ponderea votului unui jurat.

Ester a concurat în finală alături de Linda Teodosiu cu piesa „Renegades”, Olivier Kaye – „Right now”, Laura Bretan cu „Dear father”, Teodora Dinu – „Skyscraper” , Claudiu Mirea – „We Are The Ones”, Aldo Bşaga – „Your journey”, Letitia Moisescu & Sensibil Balkan – „Daina”, Bella Santiago – „Army Of Love”, Trooper – „Destin”, Dya & Lucian Colareza – „Without You (Sin Ti)” şi Mirela Vaida – „Underground”.

Crescută în Canada

Pe numele din buletin Ester Alexandra Creţu, artista şi-a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie, la Montreal, în Canada.

În 2014, a devenit cunoscută pentru modul în care cânta coveruri ale unor piese faimoase şi a semnat cu o casă de discuri românească. Un an mai târziu, a debutat cu single-ul „Sub aripa ta”, alături de Vescan. În prezent, ea lucrează la primul album.

Eurovision 2019 are loc la Tel Aviv, semifinalele fiind programate pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai.

Vezi și După femeia cu barbă de la Eurovision, anul acesta vom vedea și un transsexual în concurs. Candidatul Franței e foarte controversat (Video)

Citește și: